ODE TO THE HALF UP KNOT

RED REIDING HOOD: Half up top knot viking hair style hairdo inspiration septum piercing

RED REIDING HOOD: Half up top knot short hair viking hair style hairdo inspiration

RED REIDING HOOD: Half up top knot viking long hippie hair style hairdo inspiration model

RED REIDING HOOD: Half up top knot viking platinum light blonde hair style hairdo inspiration

RED REIDING HOOD: Half up top knot viking hair style hairdo inspiration anouk yve fashion blogger

RED REIDING HOOD: Half up top knot viking hair style hairdo inspiration

RED REIDING HOOD: Half up top knot viking hair style hairdo inspiration orcale fox

RED REIDING HOOD: Half up top knot viking hair style hairdo inspiration

RED REIDING HOOD: Half up top knot viking hair style hairdo inspiration le happy

RED REIDING HOOD: Half up top knot viking hair style hairdo inspiration

Photos via Le Happy, Twist Me Pretty, Oracle Fox, Anouk Yve en Who What Wear

 

[dutch]

De laatste tijd begin ik me een beetje te ergeren aan mijn korte (schouderlengte) haar. Begrijp me niet verkeerd, ik ben nog steeds erg tevreden met mijn kapsel, maar je kan er niet veel anders mee dan je haar los dragen. Tenminste, dat dacht ik. De half up knot of halve knot is al een tijdje trending, maar ik dacht altijd dat deze trend alleen besteed was aan dames met lang haar. Echter kwam ik op pinterest (volg je mij al?) allemaal foto’s tegen van vrouwen met kort haar die de half up knot rocken. Dat ga ik dus zeker eens proberen! Omdat ik waarschijnlijk niet de enige ben die wel wat inspiratie kan gebruiken deel ik vandaag 10 inspirerende halve knot plaatjes met jullie, waarbij ik ook aan de dames die wel lange lokken hebben gedacht heb. Wat vinden jullie van deze haarstijl?

Liefs,
Rowan

[english]

Lately my short (shoulder length) hair has been annoying me a bit. Don’t get me wrong, I still am very satisfied with my haircut, but I can’t do anything else than wearing it down. Or at least, that’s what I thought. The half up knot has been trending for a while now, but I always thought this trend was only meant for those with longer hair. When I was browsing pinterest (do you already follow me?) for hair styles though, I came across lots of photos of women with short hair rocking the half up knot. So I’m definitely going to give it a try myself as well! Since I probably am not the only one who could use some inspiration I’m sharing 10 inspiring half up knot photos with you today. I didn’t forget about the ladies who do have long locks by doing so. What do you think of this hair style?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

4 comments