OUTFIT / BAGGIES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing baggy jeans heels cut out pumps outfit leather jacket acne studios canada scarf

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather jacket acne studios canada wool scarf outfit baggy jeans heels balenciaga motorcycle bag

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather jacket straps outfit details bandhu bracelets drawstring jogging sweatpants

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing bandhu bracelets drawstring pants baggy trousers outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne studios canada wool scarf outfit details

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Leather jacket: H&M (old, but similar HERE)
Shirt: Vero Moda (old, but similar HERE)
Pants: CoolCat (HERE)
Heels: ComeGetFashion (old, but similar HERE and HERE)
Scarf: Acne Studios ‘Canada’ (HERE)
Bag: ModeMusthaves
Bracelets: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”576714″]

[dutch]

Een comfy meets classic outfitje vandaag: Baggy jeans en hakken, ik houd ervan! Er is echter één ding aan deze outfit wat me een beetje dwars zit: De tas. Ik had graag een mooie cross body bag gedragen bij deze outfit in plaats van een handtas, maar helaas valt de enige zwarte cross body bag die ik in bezit heb van ellende uit elkaar.

Nu weet ik eindelijk wat ik moet antwoorden op een liefdesbrief die ik kreeg voor Valentijn. Iedereen die mij volgt op instagram en twitter (@RedReidingHood) heeft waarschijnlijk wel gezien dat ik een mandje voor lekkers voor twee heb gekregen van de Zalando man, wat ik echt superlief vond. De Zalando man vroeg mij daarbij zijn liefde te beantwoorden door op mijn blog te plaatsen waar hij mij nog meer heel gelukkig mee zou kunnen maken en daar ben ik nu over uit:

Lieve Zalando man, ik hield al ontzettend veel van je, maar je hebt mijn onvoorwaardelijke liefde als je ervoor kan zorgen dat ik deze en toekomstige outfits voortaan kan combineren met deze Karl Lagerfeld tas. Daarbij zal ik natuurlijk altijd zorgen dat iedereen weet aan wie ik dit mooie geschenk te danken heb. Heel veel liefs van mij.’

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Rowan

[english]

A comfy meets classic outfit today: Baggy jeans and heels, I love it!
Enjoy your weekend!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

9 comments