OUTFIT + GIVEAWAY / WE RUN THE STREETS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather jacket tapered boyfriend jeans CoolCat we run the streets jogging jeans outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather jacket tapered boyfriend baggy jeans CoolCat we run the streets jogging jeans outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather jacket tapered boyfriend jeans CoolCat we run the streets jogging jeans outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather jacket tapered boyfriend jeans CoolCat we run the streets jogging jeans outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather jacket sweat pants boyfriend jeans CoolCat we run the streets jogging jeans outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing tapered boyfriend jeans CoolCat we run the streets jogging jeans outfit details nike dunk sky high sneakers white

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather jacket CoolCat we run the streets jogging jeans outfit details

Jogging Jeans ‘Cjog’: CoolCat (HERE)
Faux Leather Jacket ‘Ksylvie’: CoolCat (HERE)
Top ‘Ebasketba’: CoolCat (HERE)

All products are from the new CoolCat ‘WE RUN THE STREETS‘ collection.

[dutch]

Jullie weten waarschijnlijk wel dat ik zo nu en dan hele gave items vind bij CoolCat, zo ook afgelopen week toen ik een leuk setje scoorde uit de nieuwe ‘WE RUN THE STREETS‘ collectie. Deze collectie is gebaseerd op streetstyle items met als belangrijkste product de jogging jeans. De jogging jeans zien eruit als denim, maar voelen aan als jogging, wat natuurlijk super comfortabel zit en waar je dan ook makkelijk in kan bewegen. Dat laatste blijkt wel uit de campagnevideo waarin dansers uit het tv-programma ‘So you think you can dance‘ en bekende trickers hun (jaloersmakende) moves laten zien. De dansers, trickers en freerunners zijn allemaal onwijs enthousiast over de CoolCat jogging jeans, net als ik!

Ik mag dan wel niet een groot danstalent zijn, comfort vind ik wel heel fijn! Sinds ik deze jeans in mijn bezit heb, heb ik bijna geen andere broek meer gedragen (totdat ie toch echt de was in moest). Stiekem is deze Cjog Jogging Jeans een  herenjeans, maar hij kan ook prima door vrouwen worden gedragen toch? Het campagnefilmpje inspireerde mij om deze herenjeans te dragen, want op 0:44 zie je een meisje de broek van haar vriend aantrekken, wat ik een ontzettend gaaf idee vond! Mocht je het je afvragen, ik draag hier een maat S en mijn vrouwenjeansmaat is 28/29. Mocht je meer van de skinny jeans zijn, dan is de Yvino Jogging Jeans misschien meer iets voor jou. Ik combineerde mijn jeans met een stoer, maar vrouwelijk kort faux leren jasje, de Ksylvie. Ook droeg ik de Ebasketba, een lange witte top met een stoere zwarte print met daaronder een korte visnet top, wat voor een leuk laagjes effect zorgt.

GIVEAWAY
Omdat ik begrijp dat jullie nu waarschijnlijk ook heel graag zo’n jogging jeans of een ander gaaf item uit de ‘WE RUN THE STREETS’ collectie willen proberen, heb ik een leuke giveaway voor jullie georganiseerd! Ik geef namelijk aan één gelukkige lezer/lezers een giftcard ten waarde van 50 euro weg waarmee hij/zij een eigen item uit de ‘WE RUN THE STREETS’ collectie kan kopen. Hoe leuk is dat? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is CoolCat te volgen op instagram (@coolcat_official) en in de reacties hieronder aan te geven dat je meedoet en je naam en email adres achter te laten.Meedoen kan tot en met 24 februari en alleen als je woonachtig bent in Nederland, succes!

Mocht je nou geen zin hebben om te wachten om erachter te komen of je wel of niet gewonnen hebt? Dan kan je natuurlijk gewoon hier online de ‘WE RUN THE STREETS’ collectie shoppen!

Liefs,
Rowan

[english]

You probably already know I happen to find some very awesome items at CoolCat every now and then, last week was no exception since I scored a nice set from the new ‘WE RUN THE STREETS‘ collection. This collection is based on street style items and the most important product is the jogging jeans. Jogging jeans look like denim, but feel like jogging, which of course is super comfy and in which you’re very free to move. The latter is shown in the campaign video where dancers from the tv show ‘So you think you can dance‘ and famous trickers show their moves . The dancers, trickers and freerunners are all very excited about the CoolCat jogging jeans, just like I am!

I might not be a big dance talent, I really do like comfort! Since I own these jeans, I hardly wore any other pants. These Cjog Jogging Jeans are actually men’s jeans, but they can be worn by women as well right? The campaign video inspired me to wear these men’s jeans, because at 0:44 you see a girl pulling on her boyfriend’s jeans, which I thought was a very cool idea! In case you’re wondering, I’m wearing a size S and my women’s jeans size is 28/29. In case you prefer skinny jeans, the Yvino Jogging Jeans might be more your cup of tea. I combined my jeans with a cool, but feminine faux leather jacket, the Ksylvie. I also wore the Ebasketba, a long white top with a cool black print with a short mesh top underneath, which creates a nice layering effect.

Shop the ‘WE RUN THE STREETS’ collection here!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

25 comments