OUTFIT / VALENTINE’S DAY

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing feather skirt love moschino designer bag miista loafers mohair turtleneck the carrie diaries carrie bradshaw outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing feather skirt mohair turtleneck H&M trend outfit love moschino quilted bag miista randi loafers

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing miista randi loafers gold bee print outfit details spartoo shoes

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing feather skirt love moschino quilted designer bag outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mohair turtleneck H&M trend outfit details feather earrings

Feather skirt: CoolCat (old, but similar HERE and HERE)
Mohair turtleneck sweater: H&M Trend (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Cross body bag: Love Moschino (HERE)
Loafers: Miista ‘Randi’ (HERE, HERE and HERE)
Feather earrings: Myuniquestyle

[show_shopthepost_widget id=”552758″]

[dutch]

Fijne Valentijn, lovers! Ik hoop dat jullie vandaag allemaal een brief van een geheime aanbidder krijgen of een hele leuke dag met jullie vriendje hebben. Ik ga voor dat laatste! Wat we precies gaan doen weet ik nog niet precies. Uiteten, naar de film (Fifty Shades of Grey zal echter wel helemaal vol zitten, haha) of lekker thuis een filmpje kijken? Wat ik wel weet is wat ik vandaag draag: Dit! Niet is zoet rozigs of roods, want dat past niet bij mij, maar wel iets feestelijks en vrouwelijks. Hebben jullie toevallig ook The Carrie Diaries gekeken (zo jammer dat het gestopt is!)? Dan snappen jullie waarschijnlijk wel wat ik bedoel als ik zeg dat ik dit een Carrie outfitje vind. Wat vinden jullie van deze look?

Liefs,
Rowan

[english]

Happy Valentine’s Day, lovers! I hope you will all get a letter from a secret admirer or have a very nice day with your boyfriend. I’m going for the latter! I’m not sure what exactly we will be doing yet though. Going out to eat, to the movies (Fifty Shades of Grey will probably be full) or watch a movie at home? What I do know is what I will be wearing today: This! Nothing sweet red- or pinkish, since that doesn’t fit my style, but something festive and feminine. Did you watch The Carrie Diares (such a shame it got discontinued!) as well? Then you probably understand what I mean if I say I think this could be a Carrie outfit. What do you think of this look?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

10 comments