VIDEO / AFTERDRK X ESTÉE LAUDER

[dutch]

Zoals ik jullie wel eens eerder heb verteld ben ik een hele grote fan van Sabrina Meijer van de blog AfterDRK. Ik haal onwijs veel inspiratie uit haar eenvoudig maar niet saaie stijl. Zo heeft Sabrina mij zover gekregen 130 euro neer te tellen voor een  sjaal (de Acne Canada die ze ook in dit filmpje draagt), iets waarvoor velen mij voor gek hebben verklaard. Toch heb ik nooit spijt van mijn aankoop gehad, ik draag ‘m namelijk net zoals Sabrina bijna elke dag. Sabrina heeft mij dan ook geleerd te investeren in kwaliteit. Ik geef nu liever meer geld uit aan één fantastisch product dan minder geld aan iets wat het net niet is (om vervolgens toch te zwichten voor the real deal).

Hetzelfde geldt voor beauty producten. Ik koop vrijwel nooit meer make-up bij de drogisterij, maar altijd bij een parfumerie. Het is het geld meestal dubbel en dwars waard. Naast geobsedeerd door haar stijl ben ik ook geobsedeerd door Sabrina’s natuurlijke schoonheid. Ik dacht altijd dat Sabrina geen make up droeg, maar dit filmpje bewijst dat ze dat toch echt wel doet. Niet veel (less is more), maar toch. Ik was natuurlijk razend nieuwsgierig hoe zij die frisse naturelle look bereikt en daar ben ik dankzij dit filmpje achter gekomen. Ik weet nu namelijk dat ze Estée Lauder Revitalizing Supreme CC créme, Revitalizing Supreme eye cream en Advanced Night Repair (waar ik al heel veel goeds over heb gehoord) gebruikt. Nu snap ik natuurlijk ook wel dat dit filmpje gesponsord is en dat ze waarschijnlijk ook wel eens andere merken draagt, maar ik vertrouw Sabrina 100 procent als ze zegt dat ze deze producten van Estée Lauder fijn vindt. Sabrina is niet het type blogger dat zou liegen voor inkomsten. Bovendien lees ik vaak genoeg goede reviews over Estée Lauder producten. Deze producten staan nu dus zeker op mijn wishlist!

Het filmpje is dus zeker het kijken waard, wat de reden is dat ik dit met jullie deel. Niet alleen voor de cosmetica, maar ook voor de mooie shots van Amsterdam, Sabrina’s stralende persoonlijkheid en een kijkje in haar huis (even lekker gluren!).

Liefs,
Rowan

[english]

Like I already told you before I’m a huge fan of Sabrina Meijer from the blog AfterDRK. I get so much inspiration from her plain but not boring style. Sabrina even convinced me to pay 130 euros for a freaking scarf (the Acne Canada which she is wearing in this video as well). Many people called me a crazy person because of this. I never regretted my purchase though, since just like Sabrina I wear it almost everyday. Sabrina taught me to invest in quality. I now rather spend more money for a fantastic product than less money for something that’s just not it (and get the real deal anyway).

The same applies to beauty products. I hardly ever buy make up at drugstores anymore, but always at a perfumery. It’s usually totally worth the money. Next to being obsessed with her style I’m also obsessed with Sabrina’s natural beauty. I always thought Sabrina never wore make up, but this video proves she actually does. Not much (less is more), but still. Of course I was super curious to find out how she gets that fresh natural look and thanks to this video I know it! I now know she uses Estée Lauder Revitalizing Supreme CC creamRevitalizing Supreme eye cream en Advanced Night Repair (something I already heard lots of good stories about). Of course I also understand this video is sponsored and she probably also wears other brands every now and then, but I also trust Sabrina 100 procent when she says she likes these products from Estée Lauder. Sabrina isn’t the type of blogger who’d lie for revenues. Besides I often read good reviews about Estée Lauder products. So these products sure are on my wishlist now!

So the video is definitely worth watching, which is the reason I’m sharing this with you. Not just for the cosmetics, but also for the beautiful shots of Amsterdam, Sabrina’s radiant personality and a peek inside her house.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

2 comments