VIDEO / EASY VALENTINE NAILS

[dutch]

Als je iets leuks wil doen met je nagels voor Valentijnsdag, maar (net als ik) niet zo’n fantastische nail artist bent dan moet je zeker deze tutorial even bekijken. Het is een supersnelle en makkelijke manier om hele leuke Valentijnsdag nagels te creëren. Ik maakte kleine rode hartjes, maar je kan met deze techniek natuurlijk voor elke kleur en vorm die je wil kiezen. Je hebt alleen een base coat, gekleurde nagellak, een schaar en washi tape nodig.

Liefs,
Rowan

[english]

If you want to do something nice with your nails for Valentine’s Day, but aren’t such a great nail artist (just like me) you should really check out this tutorial. It’s such a quick and easy way to get the cutest Valentine’s Day nails. I created red little hearts, but of course you can choose every color and shape you like using this technique. You will only need a base coat, colored nail polish, scissors and washi tape.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

4 comments