VOTE FOR YOUR FAVORITE MARIE JO AVERO AND WIN!

RED REIDING HOOD: Marie Jo avero special edition competition 2016 20 years anniversaryRED REIDING HOOD: Marie Jo avero orchid purple rainbow  flower tweed 2016 wedstrijd competition 20 jaar
From left to right: orchid purple, rainbow and flower tweed

[dutch]

Ondanks dat niemand, behalve mijn wederhelft, het ziet vind ik mooie lingerie echt belangrijk. Als ik zelf weet dat ik mooie lingerie aanheb voel ik me gewoon zelfverzekerder. Het moet echter wel praktisch en comfortabel zijn. Een bh of slip met veel tierelantijntjes kan er nog zo leuk uit zien, als het niet lekker zit of er gek uitziet onder kleding is het voor mij een no-go.

Een lingeriemerk dat mij dan ook echt aanspreekt is Marie Jo. Marie Jo staat voor een perfecte pasvorm, topkwaliteit en trendy ontwerpen. Sinds 1981 brengt Marie Jo verfijnde luxelingerie op de markt. Voor de pasvorm en de stijl kan het Marie Jo-team vertrouwen op tientallen jaren ervaring en knowhow. En dat zie je in elk detail.

Eén van de populairste bh’s van Marie Jo is de Avero, waarvan er elke minuut wereldwijd meer dan één over de toonbank gaat, en ik snap heel goed waarom! De Avero heeft echt een perfect fit. Wat deze bh namelijk echt bijzonder maakt is het ton-sur-ton ruitjesdesign op de cups en de rug en het borduurwerk van madeliefjes op de schouderbandjes. Ik ben al een tijdje op zoek naar een huidskleurige bh voor onder witte T-shirts en blousejes, maar de meeste huidskleurige bh’s zijn niet heel oogstrelend. De Avero is naast zwart en wit echter standaard verkrijgbaar in huidskleur en dit is juist een schitterende bh. Sterker nog, ik vind ‘m in de kleur caffé latte misschien nog wel het mooist! Het ziet er heel elegant uit, deze ga ik dus zeker aanschaffen!

STEM EN WIN!

De Avero is dus standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en huidskleur. Echter komt de Avero serie elk modeseizoen uit in een nieuwe it-kleur, nu is dat de kleur paradise blue. Omdat de Avero in 2016 echter 20 jaar bestaat, wil Marie Jo haar fans in de bloemetjes zetten door ze online zelf te laten beslissen in welke fashion-tint de Avero anniversary edition uitkomt! Voor het feestjaar 2016 ontwikkelden de Belgische designers 3 frisse voorjaarskleurtjes voor de Avero: orchid purple, rainbow en flower tweed. Welke is jouw favoriet? Ik vond het zelf heel lastig kiezen, maar ik heb uiteindelijk gestemd voor orchid purple.

Als je stemt maak je meteen ook kans op één van de 20 limited edition Avero-setjes die Marie Jo voor de gelegenheid weggeeft. Zeker doen dus! Iedereen kan deelnemen aan de wedstrijd via de website of Facebookpagina van Marie Jo. Stemmen kan van 16 februari tot en met 22 maart 2015.

Liefs,
Rowan

[english]

Although no one, except for my significant other, sees it pretty lingerie is really important to me. If  I know I’m wearing pretty lingerie I feel more confident. Lingerie has to be practical and comfortable though. A bra with lots of frills can look really cute, but if it’s not comfortable or looks funny underneath clothing it’s a no-go for me.

A lingerie brand that therefore really appeals to me is Marie Jo. Marie Jo stands for a perfect fit, top quality and trendy designs. Since 1981 Marie Jo provides women with luxury lingerie. For the fit and style the Marie Jo team can trust their decades of experience and know-how. And that’s visible in every detail.

One of the most popular bras of Marie Jo is the Avero, of which every minute more than one get sold worldwide, and I totally understand why! The Avero truly is a perfect fit. What makes this bra really special is the ton-sur-ton diamond pattern on the cups and back and the embroidery of daisies on the straps. I’ve been looking for a nude colored bra for under white T-shirts and shirts for quite some while now, but most of the nude colored bras are not very appealing to the eye. Next to black and white the Avero is standardly available in nude and this is truly is a stunning bra. I even might like it best in the color caffé latte! It looks very elegant, so I’m definitely going to get this one!

VOTE AND WIN!

So the Avero is standardly available in the colors black, white and nude. Every fashion season the Avero comes in a new it-color, which now is the color paradise blue. Since the Avero exists 20 years in 2016, Marie Jo wants to put her fans in the spotlights by making them decide their selves online in which fashion shade the Avero anniversary edition will appear. For the party year 2016 the Belgium designers created 3 fresh spring color for the Avero: orchid purplerainbow en flower tweed. Which one is your favorite? I found it very hard to choose, but in the end I voted for orchid purple.

If you vote you might win one of the 20 limited edition Avero sets that Marie Jo is giving away for this occasion. So make sure to do so! Everybody can compete via  the website or Facebook page of Marie Jo. You can vote from February 16th until March 22nd 2015.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

2 comments