WOULD LOVE TO WEAR

RED REIDING HOOD: Wouldn't mind wearing outfit collage army green wrap dress faux fur coat look noisy may vila selected femme

Dress: Vila (HERE)
Faux fur coat: Noisy May (HERE)
Ankle boots: Selected Femme (HERE)
Necklace: Heine (HERE)
Bag: Selected Femme (HERE)

[dutch]

Wat zou ik het fijn vinden om deze outfit vandaag te dragen! De legergroene kleur van de jurk vind ik echt fantastisch evenals het wikkel design. Zoals je ziet zou ik ‘m combineren met zwarte en zilveren accenten. De laarsjes vind ik heel stoer en lijken me bovendien heel comfortabel. En hoe gaaf is die faux fur jas?!

Liefs,
Rowan

[english]

O how much I’d love to wear this outfit today! The army green color of the dress is just incredible, just as the wrap design. As you can see I would combine it with black and silver accents. Those boots rock and they look so comfy. And how awesome is that faux fur coat?!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

6 comments