10 AWESOME TATTOOS FOR WOMEN

RED REIDING HOOD: Geometric breast in between boobs tattoo ink inspiration pinterest

RED REIDING HOOD: Pistol revolver gun tattoo ink inspiration

RED REIDING HOOD: Feminine back text tattoo ink inspiration pinterest

RED REIDING HOOD: Spark sideboob text tattoo side ink inspiration

RED REIDING HOOD: Pinterest birds tattoo shoulder blade ink back

RED REIDING HOOD: Bohemian aztec tattoo back spine ink inspiration

RED REIDING HOOD: side tattoo sideboob ink inspiration

RED REIDING HOOD: Gun tattoo forearm pistol revolver ink inspiration

RED REIDING HOOD: Girl dreadlocks feather birds tattoo bohemian hippie ink side sideboob

RED REIDING HOOD: Mountains tattoo arm ink inspiration

images via pinterest (couldn’t find the true sources, please tell if you know)

[dutch]

Mooie tattoo inspiratie (hier, here en hier) deelde ik al eerder met jullie, maar omdat het al een even geleden is sinds ik dit voor het laatst heb gedaan en omdat ik weet dat jullie deze postst altijd graag bekijken vond ik het tijd voor een update. Dus bij deze: 10 gave tattoos voor vrouwen. Het zijn niet allemaal tattoos die ik zelf zou nemen, maar ik vind ze wel allemaal fantastisch. Zelf zou ik waarschijnlijk iets zonder kleur doen en iets niet al te uitbundigs. Welke tattoo(s) vinden jullie het mooist en hebben/willen jullie zelf ook een tattoo (of meerdere)? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Rowan

[english]

I already shared pretty tattoo inspiration with you before (here, here and here), but since it’s been quite a while since I did this for the last time and since I know you always like watching these posts I thought it was time for an update. So here you go: 10 awesome tattoos for women. They’re not all tattoos I would get myself, but I do really like them all. I myself would probably go for something without color and something not too outstanding. Which tattoo(s) do you like best and do you have/want a tattoo (or more) yourself? I’d love to know!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

10 comments