BEAUTY / 5X LUMINOUS SKIN INSPIRATION

RED REIDING HOOD: Beauty blogger luminous dewy skin inspiration make up tutorial

RED REIDING HOOD: Beauty blogger luminous dewy skin inspiration make up tutorial

RED REIDING HOOD: Beauty blogger luminous dewy skin inspiration make up tutorial

RED REIDING HOOD: Beauty blogger luminous dewy skin inspiration make up tutorial

RED REIDING HOOD: Beauty blogger luminous dewy skin inspiration make up tutorial

(photos via Pinterest. I failed to find the actual sources, do tell if you know!)

[dutch]

Voorheen kon het mij niet mat genoeg, maar ik ben nu helemaal into luminous/dewy/glowy skin met prachtig gevormde jukbeenderen zoals op bovenstaande vijf afbeeldingen . Ik ben druk bezig deze look te perfectioneren, maar als ik eenmaal dé manier heb gevonden zal ik dit zeker met jullie delen. Ik weet in ieder geval dat de Benefit High Beam (lees mijn review hier) een must-have is om deze look te creëren! Tips zijn zeker welkom!

Liefs,
Rowan

[english]

I used to love super matte skin, but now I’m very much into luminous/dewy skin with beautifully sculpted cheekbones like portrayed on the five photos above. I’m busy perfectioning this look, but when I finally found the ultimate way I will definitely share this with you. I for sure know the Benefit High Beam (read my review here) is a must-have to create this look! Tips are very welcome!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments