FOOD / 5 LOW FAT FROZEN YOGURT RECIPES

[dutch]

Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel in de gaten hebben ben ik dol op lekker eten. Ik vind het echter ook belangrijk om te proberen zoveel mogelijk gezond te eten. Eén van mijn favoriete en gemakkelijkste soort snacks zijn frozen yogurt bites, bars, popsicles en bites. Vandaag deel ik daarom ook vijf heerlijke low fat frozen yogurt recepten met jullie, waaronder twee van mezelf (de laatste twee). Klik op de titel of op het plaatje en je wordt direct doorgestuurd naar het recept.

Fijne zondag!

Liefs,
Rowan

[english]

Like you probably already know by know I love food. I also find it important to try to eat as healthy as possible. One of my favorite and most easy snacks are frozen yogurt bites, bars, popsicles and bites. That’s why I’m sharing five delicious low fat frozen yogurt recipes with you, among which two of my own (the last tow). Click the title or the image and you’ll get redirected to the recipe.

Happy Sunday!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

1. FROZEN YOGURT BARK

1

2. BREAKFAST POPSICLES

2

3. BLUEBERRY BLISS BARS

3

4. CLEAN BANANA POPSICLES

4

5. FROZEN YOGURT BLUEBERRY BITES

5

7 comments