MUST-TRY / L’ORÉAL PARIS MAKEUP GENIUS APP

4collage_kleiner

1. Doutzen’s Nude: Colour Riche Collection Exclusive ‘Doutzen’s Nude’ lipstick, Colour Riche Shadow Quads ‘Rose For Romance’ Eyeshadow, True Match ‘Barely Blushing’ Blush, Infallible Super Slim Liner ‘black’ Eyeliner.
2. El Look Urbana: Visible Lift ‘Rose Gold Lift’ Blush, Infallible Blackbuster ‘Black’ Eyeliner, Colour Riche Collection Exclusive ‘Julianne’s Nude’ Lipstick.
3. Own creation: Lineur Intense Brush Tip ‘Black’ Eyeliner, Colour Riche ‘Always Red’ Lip Liner, Colour Riche Lipcolor ‘British Red’ Lipstick, Visible Lift ‘Nude Lift’ Blush.
4. Own creation: Colour Rich Shadow Quads ‘Cookies & Cream’ Eyeshadow, Colour Riche Lipcolor ‘Toasted Almond’ Lipstick, Infallible Smokissime Liner ‘Black’ Eyeliner.

[dutch]

O mijn God, ik heb dankzij bovenstaand filmpje zo’n leuke app ontdekt: L’Oréal Paris MakeUp Genius. In het filmje zie je allerlei bekende personen, waaronder Eva Longoria (love her) de app voor het eerst uitproberen met grappige reacties als gevolg. Zeker even zien dus!

Het idee van de app is dat je jezelf virtueel kan opmaken. In eerste instantie was ik vrij sceptisch over de app, omdat ik gewend ben dat het idee van dergelijke apps leuk is, maar het vaak niet goed werkt en het resultaat erg nep is. Dat is zoals je op de foto’s kan zien bij deze app totaal niet het geval! Je kan zelfs je gezicht kantelen en ook lachen. Het lijkt zelfs zo echt dat ik een foto met een look die ik creëerde met de app op instagram zette en ik complimenten kreeg over mijn make-up, haha! Ik beloofde daarbij dat ik vandaag op mijn blog zou vertellen over welke app het ging, dus bij deze!

De app is best wel uitgebreid. Je kan er namelijk voor kiezen om een look gecreëerd door make up artists te proberen of zelfs een look te maken met door jouw gekozen producten. Je kan daarbij kiezen uit heel veel verschillende eyeliners, oogschaduwen, lippenstiften, lipliners en blushes van L’Oréal. Behalve grappig is het ook heel handig! Ik vraag me namelijk heel vaak af als ik een oogschaduw palletje of blush in de winkel zie liggen of de kleur mij wel staat, op deze manier kom je daar meteen achter! Een slimme move dus van L’Oréal, want ik heb dankzij deze app al een paar L’Oréal producten op mijn wishlist staan.

Ik heb me afgelopen weekend dus flink vermaakt met deze app en ik kan iedereen dan ook aanraden het ook te proberen. Het is trouwens ook erg grappig om je vriend met behulp van deze app virtueel op te maken ;) Ik moet er wel even bij zeggen dat de app officieel (nog) niet verkrijgbaar is in Nederland, maar dat dat met behulp van een VPN server (even googelen) geen probleem is.

Welke look vind jij het mooist bij mij?

Liefs,
Rowan

[english]

O my God, thanks to the video above I discovered such a great app: L’Oréal Paris MakeUp Genius. In the video you’ll see famous persons, like Eva Longoria (love her) testing the app for the very first time resulting in funny comments. A must-see!

The idea of the app is the ability to virtually put on your make up. At first I was quite skeptical about the app, since these sort of apps usually don’t work that well and the result often looks very fake. Like you can see on the photos that’s absolutely not the case for this app. You can even  tilt your head and smile. It looks so real I even got compliments on my make up on a photo with a look created with this app which I put on instagram, haha! I thereby promised I’d share the name of the app on my blog today, so here you go!

The app has a lot to offer. You can choose to try a look created by make up artists or you can make your own by choosing your own products. You can choose from a wide range of eyeliners, eyeshadows, lipstick, lip pencils and blushes from L’Oréal. Next to funny it’s also very convenient! When I see an eyeshadow palette or blush in store I often wonder whether the color would suit me, this way you immediately find out! A smart move from L’Oréal, since because of this app I already added a couple of L’Oréal products to my wishlist.

So I really amused myself using this app over the weekend and I can totally recommend everybody to try it as well. It’s very funny to give your boyfriend a make over using this app as well by the way ;)

Which look do you like best on me?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

3 comments