MY ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW PRODUCTS

RED REIDING HOOD: Beauty blogger Anastasia Beverly Hills brow ABH brows dipbrow pomade brow gel brow wiz powder duo pro pencil

[dutch]

Begin vorig jaar kocht ik mijn allereerste Anastasia Beverly Hills (hét wenkbrauwenmerk) product, de dipbrow pomade. Sindsdien is mijn ABH verzameling behoorlijk uitgebreid. Naast de dipbrow pomade (in de kleur taupe) heb ik nu ook de bekende brow wizz (in de kleur taupe), het brow powder duo (in de kleur taupe), de tinted brow gel (in granite), het pro pencil en de large synthetic duo brow brush.

Al deze producten (behalve het pro pencil) zijn afzonderlijk te gebruiken, maar ook samen. Zelf begin ik vaak met het omlijnen van mijn wenkbrauwen met de ultradunne brow wizz. Eerst kam ik mijn wenkbrauwen naar mijn boven en zet ik een lijntje onder, vervolgens kam ik mijn wenkbrauwen naar beneden en zet ik een lijntje boven. Om het een beetje subtieler te maken vervaag ik het een beetje door even door mijn wenkbrauwen heen te borstelen. Vervolgens vul ik mijn wenkbrauwen in met de dipbrow pomade waarvoor ik de borstelkant van de large synthetic duo brow brush gebruik en borstel ik ze weer door. Dan breng ik de wenkbrauwgel naar boven kammend (om meer volume toe te voegen) aan. Hierdoor blijven mijn wenkbrauwen in model, maar maak ik ze ook wat donkerder. De brow wizz en de dipbrow pomade gebruik ik namelijk in de kleur taupe, maar deze is net een tintje te licht voor mijn wenkbrauwen. De donkerdere beschikbare kleuren zijn echter weer te donker (ik heb al veel getest). Door hierbij de wenkbrauwgel in de kleur graniet te gebruiken heb ik echter een goede balans gevonden. Om mijn wenkbrauwen iets strakker te maken omlijst ik ze met het pro pencil. Het brow powder duo gebruik ik eigenlijk alleen als ik een hele subtiele wenkbrauw wil.

Heb jij de producten van Anastasia Beverly Hills wel eens gebruikt? En wat is jouw brow routine?

Liefs,
Rowan

[english]

Last year I bought my very first Anastasia Beverly Hills (thé brand for brows) product, the dipbrow pomade. Ever since my ABH collection has been widely expanded. Next to the dipbrow pomade (in the color taupe) I now also have the famous brow wizz (in the color taupe), the brow powder duo (in the colortaupe), the tinted brow gel (in granite), the pro pencil and the large synthetic duo brow brush.

All these products (except for the pro pencil) can be used separately, but also together. I usually start with outlining my brows with the ultra thin brow wizz. First I comb my brows upwards and put a line under, next I comb my brows down and put a line above. To make it a bit more subtle I fade it by brushing through my brows using a spooley. Afterwards I fill in my brows with the dipbrow pomade using the brush side of the large synthetic duo brow brush and comb them through again. Then I apply the brow gel combing upwards (to add more volume to my brows). This makes sure my brows keep in shape, but it also makes them a bit darker. I use the brow wizz and the dipbrow pomade in the color taupe, but this color is a tad too light for my brows. The available darker colors are too dark though (I tested quite some). By using the brow gel in the color granite I found a great balance though. To make my brows a bit more defined I outline them usin the pro pencil. I only use the brow powder when I want a very subtle brow.

Have you ever used any Anastasia Beverly Hills products? And what is your brow routine?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

5 comments