NEW IN MY CLOSET

RED REIDING HOOD: Fashion blogger fatlay cut out pointy pumps suit pants mango opi calvin klein bastian visch V&D lichting guess omoda

[dutch]

Vandaag show ik jullie in flatlay stijl een aantal dingen die nieuw in mijn kast zijn. Het T-shirt links kreeg ik deze week opgestuurd van Mooi PR. Het is een T-shirt uit de Bastian Visch voor V&D Lichting collectie. Het T-shirt lijkt gekreukt, maar dit is fotografisch bedrog. Grappig hè? Ik ben stapelverliefd op mijn nieuwe schoenen van Guess die ik van Omoda kreeg. Ik zocht al een tijdje mooie kwalitatieve pointy cut out pumps, maar het zilveren puntje maakt ze helemaal af. Deze schoenen ga ik waarschijnlijk heel veel dragen! De broek en de ketting kocht ik van Mango shoptegoed welke ik kreeg tijdens het Get to know Almere spring blogger event waar ik afgelopen woensdag bij was (meer daarover in de vlog die ik zondag online zet). Tijdens datzelfde event kreeg ik een hele gave zilveren knuckle ring van het merk S!LK. De zonnebril is van steen gemaakt (ik upload binnenkort outfit foto’s waarop je ‘m beter zal kunnen zien) en komt van Beaver Bril, heel gaaf! De twee nagellakjes, een grijze van O.P.I. en een zwarte van Calvin Klein, kocht ik voor een prikje bij de Big Bazar!

Liefs,
Rowan

[english]

Today I’m showing you a couple of new things in my closet in flatlay style. The T-shirt on the left was sent to me by Mooi PR this week. It’s a T-shirt from the Bastian Visch voor V&D Lichting collection. The T-shirt seems wrinkled, but this is photographic delusion. Funny, right? I’m madly deeply in love wit my new Guess shoes which I got from  Omoda. I’ve been looking for a pair of high quality pointy cut out pumps for quite a while now, but the silver point really makes them special. I will probably be wearing these shoes a lot! I bought the pants and necklace from Mango shopping credit which I got at the Get to know Almere spring blogger event which I attended last Wednesday (more about that in the vlog which I will be uploading Sunday). At that same event I got a very awesome silver knuckle ring from the brand S!LK. The sunglasses are made of stone (I will soon upload some outfit pictures where you will be able to have a better look at it) and is from Beaver Bril, really cool! I bought the two nail polishes, a grey one from O.P.I. and a black one from Calvin Klein, at Big Bazar!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

9 comments