VIDEO / BEAUTY HAUL

Products featured in this video:
– Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade taupe (HERE)
– 
Anastasia Beverly Hills tinted brow gel granite (HERE)
– Anastasia Beverly Hills brow wiz taupe (HERE)
– 
Anastasia Beverly Hills brow duo taupe (HERE)
– Anastasia Beverly Hills pro pencil (HERE)
– Anastasia Beverly Hills #12 large synthetic duo brow brush (HERE)

– MAC spice lip pencil (HERE)
– MAC honeylove lipstick (HERE)
– MAC cherry lip pencil (HERE)
– MAC ruby woo lipstick (HERE)
– The Balm mary-lou manizer (HERE)
– Benefit high beam (HERE)
– Bobbi Brown moisture rich foundation (HERE)
NYX powder blush taupe (HERE)
– Everyday Minerals itahake brush
– Urban Decay naked 2 palette (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”602122″]

[dutch]

Het is al even geleden sinds mijn laatste beauty haul, dus vond ik het hoog tijd om mijn nieuwe beauty aankoopjes van de laatste tijd te laten zien. De laatste tijd zie ik overigens als een vrij breed begrip, aangezien ik sommige producten al een tijdje in mijn bezit heb, maar gewoonweg nog niet in een beauty haul voorbij heb laten komen. Veel kijkplezier!

Als je dit een leuk filmpje vindt, zou ik het enorm waarderen als je mij hier een ‘duimpje omhoog’ zou willen geven en je hier zou willen abonneren op mijn YouTube channel! Dankjewel!

Liefs,
Rowan

[english]

It’s already been a while since my last beauty haul, so I thought it was about time to show you my new beauty purchases lately. ‘Lately’ is a wide understanding though, since I already own some products for quite some time, but I simply haven’t showed them in a beauty haul yet. Have fun watching! It’s in Dutch by the way, but if you don’t understand Dutch you can just watch to see me showing the products.

If you liked his video I would really appreciate it if you would give me a ‘thumbs up’ here and subscribe to my YouTube channel here! Thank you!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

3 comments