VIDEO / WIN A PERSONAL ASSISTANT!

[dutch]

Een personal assistant, wie wil dat nog nou niet? Voor mij zou het nu perfect uitkomen, kan hij mooi meehelpen met verhuizen! Maar ook als ik eenmaal gesetteld ben kan ik heus nog nog wel wat klusjes verzinnen. Wat dacht je van eten koken of de was doen? Ik ben namelijk nog helemaal niet gewend om dit soort dingen zelf te doen (ik ga je missen, mama!), dus daar kan ik zeker wat hulp bij gebruiken. Of mijn outfit foto’s maken, heerlijk als ik daar mijn vriend niet mee lastig hoef te vallen!

Ik kan dus genoeg dingen verzinnen en ik denk dat ook jullie wel raad weten met een personal assistent. Nu heb ik goed nieuws: Danone Activia geeft 21 lucky ladies namelijk de kans om een personal assistant te winnen die twee uur lang klusjes voor je uitvoert terwijl jij lekker met je voetjes omhoog ligt. Heerlijk toch?

In het promofilmpje hierboven zie je dat vrouwen op Internationale Vrouwendag in een winkelcentrum een personal assistant uit een automaat halen en hem opdragen tassen te sjouwen, op de kinderen te letten of de auto te wassen. Super grappig! Klik op de link in het filmpje om mee te doen!

Wat zou jij een personal assistant voor je laten doen?

Liefs,
Rowan

[english]

A personal assistant, who doesn’t want that? Now would be the perfect timing for me, since he could help me moving! But when I finally settled I can think of a couple of chores as well. How about cooking dinner or doing the laundry? I’m not fully used to doing these things myself yet (I’m going to miss you, mom!), so I could definitely use a hand. Or taking my outfit photos, great if I don’t have to bother my boyfriend to do so!

So I can think of enough things to do and I’m sure you could think of a thing or two as well. So I’ve got good news: Danone Activia gives 21 lucky ladies the opportunity to win a personal assistant who would do chores for you for two hours long while you relax. Sounds good, right?

In the promo video above you see women on International Women’s Day getting a personal assistent from a vending machine in a shopping mall and assign him to carry the bags, watch the children or wash the car. Super funny! Click on the link in the video to participate!

What would you get a personal assistant to do for you?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

1 comment