VLOG WK 12 / MOVING, GET TO KNOW ALMERE EVENT & IKEA STRUGGLES

[dutch]

In mijn vorige beauty haul filmpje vertelde ik dat ik ging verhuizen en vroeg ik jullie of jullie het leuk zouden vinden als ik de verhuizing zou gaan vloggen, dus dat heb ik gedaan! Ik heb er een week vlog van gemaakt, dus ik heb ook het ‘get to know Almere‘ event waar ik woensdag aanwezig was (en wat echt superleuk was!) gefilmd. We zijn trouwens nog niet echt verhuisd, want we wachten nog op onze bank die volgende week wordt bezorgd en dan gaan we officieel over! Dus er komt nog een verhuizing deel twee! Er zijn overigens nog meer meubels waar we opwachten, maar die duren zo lang dat we er in de tussentijd gewoon al gaan wonen. Veel kijkplezier!

Als je dit een leuk filmpje vond zou ik het enorm waarderen als jullie mij hier een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven en als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube channel. Bedankt!

Liefs,
Rowan

[english]

In my last beauty haul video I told you I was going to move out and I asked you if you would like it if I would vlog the move, so I did. I made a week vlog out of it, so I also filmed the ‘get to know Almere’ event (which was so much fun!) which I attended last Wednesday. We haven’t officially moved out yet, since we are still waiting for our couch which will be delivered next week and then we’ll officialy move out! So there’s coming a move part two! We’re still waiting for more furniture by the way, but those will take so long we’re going to move in anyway. It’s in Dutch by the way, but I hope you still enjoy watching!

If you liked this video I would really appreciate it if you could give me a ‘thumbs up’ here and if you would subscribe to my YouTube channel. Thank you!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

6 comments