VLOG WK 13 / FIRST NIGHT NEW HOUSE, TOO MANY SHOES, RUGS & TAKING OUTFIT PHOTOS

[dutch]

In mijn vorige vlog zag je dat ik we sleutels van ons nieuwe appartement kregen en dat we druk aan het klussen waren. In dit filmpje zie je dat de laatste puntjes op de ‘i’ worden gezet en dat we er ook daadwerkelijk gaan wonen. Tijdens het verhuizen liep ik tegen een groot probleem aan: Ik heb veel te veel schoenen! Waar ik ze uiteindelijk allemaal heb neergezet zie je natuurlijk in het filmpje.

Als je dit een leuk filmpje vond zou ik het enorm waarderen als jullie mij een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven en als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube channel. Bedankt!

Liefs,
Rowan

[english]

In my last video you saw us getting the keys to our new apartment and being busy painting the walls and that sort of stuff. In this video you see the last bits getting done and us actually moving in. While moving I stumbled upon a big problem: I have way too many shoes! Watch the video to see where I eventually stored them.

If you liked this video I would really appreciate it if you could give me a ‘thumbs up’ and if you would subscribe to my YouTube channel. Thank you!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

6 comments