HOME / FRAMED FEATHERS INSPIRATION

RED REIDING HOOD: Interior blogger home inspiration framed feathers DIY

RED REIDING HOOD: DIY framed feather interior inspiration home and living

RED REIDING HOOD: Bedroom inspiration framed feathers decoration home

RED REIDING HOOD: Brown feathers framed DIY inpsiration home interior

RED REIDING HOOD: Kitchen wall framed feathers DIY idea home interior inspiration

RED REIDING HOOD: DIY home interior inspiration framed feathers

RED REIDING HOOD: Framed feather home idea DIY interior inspiration

RED REIDING HOOD: Home blogger interior inspiration DIY framed feathers wall decoration

RED REIDING HOOD: Home blogger desk framed feathers DIY inspiration interior idea

[english]

Like you probably already know by now my boyfriend and I just moved and although I’m already extremely satisfied with our interior I still think some blank spots on the wall could be filled. I’m not such a big fan of paintings and I find quotes too cliche (‘in this house we cherish each other blablabla’ puke). What I do like though are freamed feathers, a true home trend at the moment. What you need are simple a double wand photo frame and feathers. You can buy those feathers at a hobby store or look for them yourself, which actually is much nicer! To help you (and myself) starting I share 10 inspiring photos today. Do you like this idea?

[dutch]

Mijn vriend en ik zijn zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel al weten net verhuisd en alhoewel ik al enorm tevreden ben met ons interieur vind ik wel dat er nog een aantal kale plekken op de muur mogen worden opgevuld. Ik houd niet zo van schilderijen en quotes vind ik onwijs cliché (‘in dit huis hebben we elkaar lief blablabla’, kots). Wat ik echter wel leuk vind zijn ingelijste veren, een echte home trend op het moment. Wat je nodig hebt zijn simpelweg een dubbelglas fotolijstje en veren. Die veren kan je bij de hobbyzaak kopen of je gaat zelf op zoek, wat eigenlijk veel leuker is! Om jullie (en mezelf) een beetje op weg te helpen deel ik vandaag 10 foto’s ter inspiratie. Vinden jullie dit een leuk idee?

photos via PinterestStijlvolstyling, Couleur Locale, Chapter Friday, Roomed, et aussi and dipty wonen

Follow on Bloglovin

5 comments