MANGO PREMIUM SUMMER 2015

RED REIDING HOOD: Mango Premium Summer 2015 collection campaign lookbook

RED REIDING HOOD: Mango Premium Summer 2015 collection campaign lookbook

RED REIDING HOOD: Mango Premium Summer 2015 collection campaign lookbook

RED REIDING HOOD: Mango Premium Summer 2015 collection campaign lookbook

RED REIDING HOOD: Mango Premium Summer 2015 collection campaign lookbook

[english]

I’ve always liked Mango, but I adore their Premium collection. You already know I was a big fan of the Mango Premium Spring 2015 collection, since I bought this dress and this shirt, but I love the Mango Premium Summer 2015 collection even more. I don’t think I have to explain myself when you just have a look at the photos above. I’m obsessed with the loose looks and especially with that all leather look. And not that it has anything to do with the collection, but I love the scenery of this photo shoot.

[dutch]

Ik heb Mango altijd al leuk gevonden, maar ik adoreer hun Premium collectie. Jullie weten al dat ik een grote fan was van de Mango Premium 2015 collectie, aangezien ik deze jurk en dit shirt kocht, maar ik houd nog veel meer van de Mango Premium Summer 2015 collectie. Ik denk niet dat ik hoef uit te leggen waarom als je naar bovenstaande foto’s kijkt. Ik ben geobsedeerd met de losse looks en dan vooral met de all leather look. En niet dat het iets te maken heeft met de collectie, maar ik vind ook het decor van deze fotoshoot prachtig.

[show_shopthepost_widget id=”695376″]

Follow on Bloglovin

1 comment