OUTFIT / LIGHT AT THE END OF THE TUNNEL

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing maxi midi rib dress Mango leather jacket H&M acne studios canada wool scarf outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing strappy leather biker jacket acne canada wool scarf outfit maxi midi dress

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather biker jacket outfit details acne studios canada wool scarf striped rib dress

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mango cowboy western suede ankle boots outfit details midi rib dress

[english]

‘And then there was light at the end of the tunnel!’ You might recognize this dress from my vlog where I told you I wasn’t sure about keeping the dress, but in the end decided to just keep it. I wore this look during easter brunch at my parent’s house where I received quite some compliments about the dress, so I think I decided wisely. What do you think?

[dutch]

‘En toen was er licht aan het einde van de tunnel!’ Je herkent deze jurk misschien wel van mijn blog waarin ik jullie vertelde dat ik zeker wist of ik de jurk zou houden, maar uiteindelijk besloot ik ‘m toch te houden. Ik droeg deze look tijdens de paasbrunch bij mijn ouders thuis waar ik aardig wat complimentjes ontving over de jurk, dus ik denk dat het een goede keuze was. Wat vind jij?

WHAT I’M WEARING
Midi rib dress: Mango (HERE)
Leather jacket: H&M (old, but similar HERE and HERE)
Cowboy ankle boots: Mango (old, but similar HERE)
Scarf: Acne Studios (HERE)
Bracelets: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”652726″]

Follow on Bloglovin

3 comments