VLOG WK 14 / NEW COUCH, TEARS, DISHWASHER TABLET FAIL & MANGO ORDER

[dutch]

In mijn vorige vlog zag je dat ik we daadwerkelijk in ons nieuwe huisje zijn gaan wonen. In deze vlog zie je dat de bank en een aantal eetkamerstoelen zijn bezorgd en het echt als ons plekje begint te voelen. Ook zie je dat ik even een traantje weg moet pinken vanwege een heel lief berichtje van mijn vader, dat ik voor het eerst in mijn leven een portobello burger heb gemaakt, dat ik niet om kan gaan met vaatwassertabletten en dat ik mijn Mango bestelling binnen heb gekregen. Even kijken dus!

Als je dit een leuk filmpje vond zou ik het enorm waarderen als jullie mij een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven en als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube channel. Bedankt!

Liefs,
Rowan

[english]

In my last video you saw us actually moving in our new house. In this vlog you see that the couch and dining chairs have been delivered and that it really starts to feel like our own place. Next to that you see that I had to blink away a tear because of a super sweet message of my father, that I  made a portobello burger for the first time of my life, that I can’t handle dishwasher tablets and that I received my Mango order. Just watch!

If you liked this video I would really appreciate it if you could give me a ‘thumbs up’ and if you would subscribe to my YouTube channel. Thank you!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments