VLOG WK 15 / EASTER BRUNCHES, NO INTERNET & MORE

[english]

Sorry, I’m a bit late, but here it is: My vlog from last week. In this vlog you see I went easter brunching with my family and in-laws, that I decided to eat healthier, that I find Adam searches Eva a very embarrassing TV show, that I have a love/hate relationship with TV and internet provider UPC and that I was scared in a tunnel. I also filmed going to the hairdresser Saturday, but I accidentaly deleted that file (cry!), so my new hair color is still a surprise unless you follow me on instagram (@RedReidingHood), where I placed a selfie today.

If you liked this video I would really appreciate it if you could give me a ‘thumbs up’ and if you would subscribe to my YouTube channel. Thank you!

[dutch]

Sorry, ik ben een beetje laat, maar hier is ie dan: Mijn vlog van de afgelopen week. In deze vlog zie je dat ik ging paasbrunchen bij mijn familie en schoonfamilie, dat ik besloot gezonder te gaan eten, dat een paar van mijn AH moestuintjes zijn ontkiemd, dat ik Adam zoekt Eva een onwijs genant programma vind, dat ik een haat/liefde verhouding had met TV- en internetprovider UPC en dat ik bang was in een tunnel.. Overigens had ik zaterdag nog gefilmd dat ik naar de kapper was gegaan, maar dat bestand heb ik per ongeluk verwijderd (cry!), dus mijn nieuwe haarkleur is nog even een verassing, tenzij je me volgt op instagram (@RedReidingHood), waar ik vandaag een selfie heb geplaatst.

Als je dit een leuk filmpje vond zou ik het enorm waarderen als jullie mij een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven en als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube channel. Bedankt!

Follow on Bloglovin