VLOG WK 16 / TAKING OUTFIT PHOTOS, VEGETABLE GARDEN UPDATE, NEW FURNITURE & MORE

[english]

Sorry, I’m a bit late, but here it is: My vlog from last week. In this vlog you get to see how I take outfit photos with my mum, how fast my vegetable garden is growing, how I look when I’m about to go out for a run, how I’m annoyed for not having internet again and how I’m happy to receive new furniture.

If you liked this video I would really appreciate it if you could give me a ‘thumbs up’ and if you would subscribe to my YouTube channel. Thank you!

[dutch]

Sorry, ik ben een beetje laat, maar hier is ie dan: Mijn vlog van de afgelopen week. In deze vlog zie je hoe ik outfit foto’s maak met mijn moeder, how snel mijn AH moestuintjes groeien, hoe ik eruit zie als ik op het punt sta om te gaan rennen, hoe ik ervan baal dat ik weer geen internet heb en hoe blij ik ben om weer nieuwe meubelen binnen te krijgen.

Als je dit een leuk filmpje vond zou ik het enorm waarderen als jullie mij een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven en als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube channel. Bedankt!

Follow on Bloglovin

2 comments