WEBSHOP TIP / SUMMUM WOMAN


RED REIDING HOOD: Webshop tip summum woman endless summer video campaign

[english]

Yesterday I discovered such a nice webshop which I just had to share with you: Summum woman. I discovered Summum woman because I came accross the video above of their ‘endless summer’ campaign. You should definitely watch the video, since it will give you a great summer feeling. Not just the relaxed vibe of the video appealed to me, but also the clothing. That’s of course what the whole video is about. I especially love the kimono jacket and the green shorts (0:28). I put my favorites in the collage above. Do you see anything you like?

[dutch]

Gisteren heb ik zo’n leuke webshop ontdekt, die moest ik gewoon even met jullie delen: Summum woman. Ik ontdekte Summum woman omdat ik bovenstaand filmpje van hun nieuwe ‘endless summer’ campagne online was tegengekomen. De video moet je zeker even kijken, je krijgt er een heerlijk zomer gevoel van. Niet alleen de relaxte sfeer van het filmpje spreekt mij aan, maar ook de kleding. Dat is natuurlijk ook waar het hele filmpje om draait. Vooral de outfit met het kimono jasje en groene broekje (0:28) vind ik fantastisch! Mijn favorieten zie je in de collage hierboven. Zie jij iets wat jij leuk vindt?

Follow on Bloglovin

2 comments