BEAUTY / CLINIQUE POP LIPSTICK

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review Clinique Pop Lip Colour Primer Promo

[english]

Last week I already shared a lipstick with you that was on top of my wishlist at that moment, but that lipstick already went to number two, since I laid my eyes on another lipstick: Clinique Pop. First of all I think the packaging looks beautifully clean and happy and next to that I really like the name ‘Pop’. But the biggest reason for me to want this lipstick is the fact that it is a lipstick and primer in one, hence the name Clinique Pop™ Lip Colour + Primer. The lipstick contains shea butter and murumuru butter, which keeps your lips optimal hydrated. Exactly what I search for my extremely dry lips! I also noticed many hydrating lipsticks tend to be more like tinted lip balms and add only a tiny bit of color, while I really prefer a high coverage lipstick. Clinique promises the colors are longlasting and stay vivid all though. Sounds good, right? I need it!

[dutch]

Vorige week deelde ik al een lippenstift met jullie die op dat moment bovenaan mijn verlanglijstje stond, maar die lippenstift is nu al naar nummer twee gezakt, want ik heb mijn oog laten vallen op een andere lippenstift: Clinique Pop. Allereerst vind ik de hulzen er supermooi strak en vrolijk uitzien en daarnaast vind ik de naam ‘Pop’ ook heel leuk. Maar de grootste reden voor mij om deze lippenstift te willen is het feit dat het lippenstift en primer in één is, de volledige naam is dan ook Clinique Pop™ Lip Colour + Primer. De lippenstift bevat sheaboter en murumuruboter wat de vochtbalans van je lippen optimaal op peil houdt. Precies wat ik zoek voor mijn extreem droge lippen! Overigens merk ik vaak dat dergelijke hydraterende lippenstiften eerder getinte lippenbalsems zijn en dus maar een klein beetje kleur afgeven, terwijl ik wel echt een voorkeur heb voor dekkende lippenstiften. Clinique belooft echter dat de kleuren langhoudend zijn en de hele dag levendig en helder blijven. Klinkt goed, toch? Ik moet ‘m hebben!

Follow on Bloglovin

1 comment