BEAUTY / & OTHER STORIES PLUSH MULTI BALM

RED REIDING HOOD: Beauty blogger product review & OTHER STORIES PLUSH MULTI BALM

& Other Stories Cotton Care Plush Multi Balm (buy HERE)

[english]

When I was in Amsterdam two weeks ago I couldn’t resist paying & Other Stories a visit. I absolutely love this store, especially the beauty area. The products are great, but the minimalistic packaging makes them perfect. Imagine having your bathroom filled with & Other Stories products only. Wouldn’t that look great? Since I was on a budget I didn’t let myself buy enough to fill my whole bathroom though, I allowed myself to buy one products only and I picked the & Other Stories Cotton Care Plush Multi Balm (buy here). It’s said to soften and provide extra hydration to dry spots, lips, and areas in need of extra care. This sounded like music to my ears, since I suffer a lot from dry lips, hands and spots on my face (due to acné medication). I tested it on my hands and it felt really nice, so I had to get it. It’s also fragrance free, which I can’t say of my favorite (but smelly) product for dry spots: Elizabeth Arden Eight Hour Cream (buy here). It also comes cheaper than the Eight Hour Cream: 9 euros in stead of 18,95 euros. I can’t say it’s just as good as Elizabeth Arden Eight Hour Cream though. I think the Eight Hour Cream works quicker since it’s more liquid. The Multi Balm is solid, so it needs to warm up before it works. The Eight Hour Cream seems more greasy than the Multi Balm, which makes it more suitable for when you have very severe dry spots. For ‘normal’ dry spots the Eight Hour Cream might be a bit too much and the Multi Balm might be a better option.

So yes, I really love this & Other Stories Cotton Care Plush Balm and I use it next to my beloved Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Have you ever tried anything from & Other Stories’ beauty department? Did you know you can shop & Other Stories online as well?

[dutch]

Toen ik twee weken geleden in Amsterdam was kon ik een bezoekje aan & Other Stories natuurlijk niet weerstaan. Ik ben dol op deze winkel, vooral op de beauty afdeling. De producten zijn super, maar de minimalistische verpakking maakt ze perfect. Stel je eens voor dat je een badkamer zou hebben gevuld met alleen producten van & Other Stories. Zou dat niet fantastisch zijn? Omdat ik mezelf op een budget had gezet kon ik echter niet genoeg kopen om mijn hele badkamer mee te vullen. Ik stond mezelf toe slechts één product te kopen en ik koos voor de & Other Stories Cotton Care Plush Balm (koop  hier). Het zou droge plekken, lippen en plekjes die extra verzorging nodig hebben verzachten en extra hydratatie geven. Dit klonk als muziek in mijn oren, aangezien ik te kampen heb met vreselijk droge lippen, handen en plekken op mijn gezicht (vanwege acné medicatie). Ik testte et op mijn handen en het voelde heel fijn, dus deze moest mee naar huis. Het is ook nog eens geurvrij, iets wat ik niet kan zeggen van mijn favoriete (maar stinkende) product voor droge plekken: Elizabeth Arden Eight Hour Cream (koop hier). Het is ook nog eens goedkoper dan de Eight Hour Cream: 9 euro in plaats van 18,95 euro. Ik kan niet echter zeggen dat het even goed is als Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Ik denk namelijk dat de Eight Hour Cream sneller inwerkt omdat het meer liquide is. De Multi Balm is een vaste vorm, dus het moet eerst opwarmen voor het echt werkt. De Eight Hour Cream voelt ook vettiger aan dan de Multi Balm, wat het geschikter maakt voor ernstig droge plekken. Voor ‘normale’ droge plekken zou de Eight Hour Cream wel eens een beetje te veel van het goede kunnen zijn, wat de Multi Balm een betere optie maakt.

Dus ja, ik houd van deze & Other Stories Cotton Care Plush Balm en ik zal het gebruiken naast mijn geliefde Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Heb jij wel eens iets geprobeerd van de & Other Stories’ beauty lijn? Wist je ook al dat je & Other Stories online kan kopen?

Follow on Bloglovin

1 comment