HOME / HEMA HAUL

RED REIDING HOOD: Blogger interior plaid pillow case hema haul interieur zuiver ridge vintage chair stolp

 

[english]

Like you probably understand I’m obsessed with interior since I’ve got my own house. A store I love to shop for new interior related stuff is HEMA where they sell very trendy things for soft prices lately. Of course HEMA has always been a very affordable store, but HEMA now lowered lots of their prices among them some pillow cases and plaids. Also the pillow case and plaid I got are lowered in price. The plaid now costs 10 euros in stead of 15 euros and the pillow case costs 6 euros in stead of 6,95 euros. Score! I also bought a bell jar for 12 euros (all stolps I found online were way more expensive) and also the awesome chairs from Zuiver are available via HEMA! What do you think of my ‘HEMA haul’?

[dutch]

Zoals jullie wellicht begrijpen ben ik sinds ik mijn eigen huisje heb helemaal geobsedeerd met interieur. Een winkel waar ik graag shop voor nieuwe dingetjes voor ons interieur is HEMA waar ze de laatste tijd hele hippe spulletjes verkopen tegen zachte prijsjes. Natuurlijk was HEMA altijd al een zeer betaalbare winkel, maar HEMA heeft nu heel veel producten in prijs verlaagd waaronder enkele kussenhoezen en plaids. Ook de kussenhoes en het plaid die ik heb gehaald zijn in prijs verlaagd. Het plaid kost nu namelijk 10 euro in plaats van 15 euro en de kussenhoes 6 euro in plaats van 6,95 euro. Dat is toch weer mooi meegenomen! Ook kocht ik nog een stolp voor 12 euro (alle stolpen die ik op internet tegenkwam waren veel duurder) en ook de gave stoelen van Zuiver zijn via HEMA verkrijgbaar! Wat vind jij van mijn ‘HEMA haul‘?

PRODUCTS SHOWN ON THE PHOTOS:
Plaid: HEMA (here)
Pillow cover: HEMA (here)
Bell jar: HEMA (here)
Chair: Zuiver (here)

Follow on Bloglovin

2 comments