INTERIOR / IDUAL LAMP

RED REIDING HOOD: iDual lichtsysteem lamp kleur

RED REIDING HOOD: iDual lamp afstandsbediening kleur veranderen

RED REIDING HOOD: iDual lamp industrial studio lamp made.com alfred

RED REIDING HOOD: iDual lamp review ervaring

RED REIDING HOOD: iDual lamp verlichting

[english]

I obviously already loved our studio lamp, but the iDual light bulb makes it even more awesome. This light bulb comes with a remote control and allows you to change the color of the light (red, orange, green, blue and everything in between), choose from different shades of white (from candlelight to white daylight) and makes it possible to dim the light. You can even choose for hard or pastel colors, as shown on the last two photos. The second to last photo shows a hard red color and the last photo a pastel red color. It also has a wake up function by simulating a sunrise. It can also simulate a fire by changing from red to orange tones and back in a flickery motion. The sea can be simulated as well, which it does by changing from darker blue to softer blue tones in a very steady motion.

The iDual made our living room even more personal! You can get the iDual light system at Praxis.

[dutch]

Ik was natuurlijk al verliefd op onze studiolamp, maar de iDual lamp maakt ‘m nog fantastischer. Bij dit lampje hoort een afstandsbediening waarmee je de kleur van het licht (rood, oranje, groen, blauw en alles daartussen in) kan veranderen, kan kiezen uit verschillende tinten wit (van kaarslicht tot wit daglicht) en maakt het mogelijk om het licht te dimmen. Je kan zelfs voor harde of pastelkleuren kiezen, zoals te zien is op de laatste twee foto’s. De op één na laatste foto laat een harde rode kleur zien en de laatste foto een pastel rode kleur. Het heeft ook een wake up functie door een zonsopgang te simuleren. Het kan ook een vuurtje simuleren door van rode naar oranje tinten te veranderen in een flikkerende beweging. De zee kan ook gesimuleerd worden, wat het doet door van donkerblauwe naar zachtblauwe tonen te veranderen in een heel geleidelijke beweging.

De iDual lamp heeft onze woonkamer nóg persoonlijker gemaakt! Je kan dit iDual lichtsysteem krijgen bij Praxis.

Follow on Bloglovin

3 comments