VIDEO / INTERIOR SHOPLOG

[english]

I’ve been living together with my boyfriend for two months now and having a house for my own allowed me to finally release my inner interior junkie. Today I’m showing you a couple of new (and very affordable) home/interior decoration things I got lately from Zeeman, Xenos, Action, H&M, HEMA and the Bijenkorf. Have fun watching and don’t forget to subscribe to my YouTube channel and give this video a big thumbs up!

[dutch]

Ik woon nu twee maanden samen met mijn vriend en een eigen huis hebben heeft me ertoe in staat gezet om eindelijk mijn inner interior junkie vrij te laten. Vandaag laat ik jullie in een snelle shoplog video een aantal nieuwe (en zeer betaalbare) home/interieur decoratie dingetjes zien die ik de afgelopen tijd heb gehaald bij Zeeman, Action, Xenos, H&M, HEMA en de Bijenkorf. Veel kijkplezier en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal en dit filmpje een duimpje omhoog te geven!

Follow on Bloglovin

2 comments