VIDEO / MY EYEBROW ROUTINE

[english]

Today I’m showing you my eyebrow routine, or more trendy said: How I get my eyebrows on fleek. I would describe my eyebrows as semi-sharp, but natural. The popular ultrasharp instagram eyebrows aren’t really my cup of tea. My eyebrow routine changes a lot by the way, so there’s a chance I might not like this one anymore in a couple of weeks, but than I would make a new video ;) My apologies for the fact that my eyebrows aren’t in focus now and then by the way (it was so hard!), but I think you get the idea.
Did you like watching this? Please give this video a big thumbs up and subscribe to my channel.

[dutch]

Vandaag laat ik jullie mijn wenkbrauwroutine zien, of meer trendy geformuleerd: Hoe ik mijn ‘eyebrows on fleek‘ krijg. Ik zou mijn wenkbrauwen beschrijven als semi-sharp, maar natuurlijk. De populaire ultrascherpe instagram wenkbrauwen zijn niet helemaal mijn ding. Mijn wenkbrauwroutine verandert trouwens om de haverklap, dus het kan zomaar zijn dat ik dit over een paar weken helemaal niks meer vindt, maar dan maak ik wel weer een nieuwe video ;) Mijn excuses trouwens voor het feit dat mijn wenkbrauwen af en toe niet in focus zijn, maar ik denk dat jullie wel begrijpen wat het idee is.
Vond je dit leuk om te kijken? Geef deze video dan een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal.

LIST OF PRODUCTS
– Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (taupe) (HERE)
– Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo (taupe) (HERE)
– Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade (taupe) (HERE)
– Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel (granite) (HERE)
– Anastasia Beverly Hills Pro Pencil (1)

[show_shopthepost_widget id=”729456″]

 

Follow on Bloglovin