VLOG WEEK 21 | HULA HOOP, NEW LAMPS, MCFLURRY ROCKY ROAD & MORE

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=5_J0FvGtLwI[/fve]

[english]

It’s Sunday, which means it’s time for a new weekly vlog. In this vlog you see my hula hooping, because I didn’t want to cycle through the rain to go to the gym. You also get to see our awesome new lamps from Het Lichtlab and I will tell you about a blogger event I attended in Amsterdam. I also tried the new McFlurry Rocky Road (very tasty!) and I watched the Eurovision Songfestival finale.

If you liked this video I would really appreciate it if you could give me a ‘thumbs up’ and if you would subscribe to my YouTube channel. Thank you!

[dutch]

Het is zondag, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe wekelijkse vlog. In deze vlog zie je mij hoelahoepen, omdat ik niet in de regen naar de sportschool wilde fietsen. Je krijgt ook onze gave nieuwe lampen van Het Lichtlab te zien en ik zal jullie vertellen over een blogger event in Amsterdam waar ik heen ging. Ik heb ook de nieuwe McFlurry Rocky Road geprobeerd (erg lekker!) en ik keek de finale van het Eurovisie Songfestival.

Als je dit een leuk filmpje vond zou ik het enorm waarderen als jullie mij een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven en als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube channel. Bedankt!

Follow on Bloglovin

2 comments