VLOG WK 18 / SICK, SHOPPING IN AMSTERDAM, KINGSDAY & MORE

[english]

It’s Sunday already, which means it’s time for another vlog. In this vlog you will (unfortunately) see me laying in bed sick, hear me talking about Kingsday, get to see what my sister and I got during our shopping trip in Amsterdam and Almere and more. Just watch! I will by the way upload a ‘normal’ video again next week. Stay tuned!

If you liked this video I would really appreciate it if you could give me a ‘thumbs up’ and if you would subscribe to my YouTube channel. Thank you!

[dutch]

Het is alweer zondag, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe vlog. In deze vlog zie je (helaas) hoe ik ziek in bed lig, hoor je mij vertellen over Koningsdag, krijg je te zien wat mijn zusje en ik haalden tijdens onze shoptrip naar Amsterdam en Almere en meer. Kijken maar! Volgende week zal ik trouwens ook weer een ‘gewoon’ filmpje uploaden. Stay tuned!

Als je dit een leuk filmpje vond zou ik het enorm waarderen als jullie mij een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven en als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube channel. Bedankt!

Follow on Bloglovin