VLOG WK 19 / MY BIRTHDAY, LOTS OF CAKE, CUTE CATS & MORE

[english]

It’s Sunday already, which means it’s time for another vlog. It was my birthday last week (thursday May 7th), which means you get to see how I celebrated it. I also introduce you to my parents’ super cute cats (who I still consider mine as well) and I’ll tell you why the liberation festival wasn’t a big succes.

If you liked this video I would really appreciate it if you could give me a ‘thumbs up’ and if you would subscribe to my YouTube channel. Thank you!

[dutch]

Het is alweer zondag, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe vlog. Ik was deze week jarig (donderdag 7 mei), wat betekent dat je in deze vlog natuurlijk ziet hoe ik mijn verjaardag heb gevierd. Daarnaast stel ik jullie voor aan de superlieve katten van mijn ouders (en nog steeds een beetje van mij) en vertel ik waarom het bevrijdingsfestival een ramp was.

Als je dit een leuk filmpje vond zou ik het enorm waarderen als jullie mij een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven en als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube channel. Bedankt!

Follow on Bloglovin