BEAUTY / GAMILA SECRET FACE OIL

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review gamila secret face oil dry skin

Gamila Secret Face Oil – Available here

[english]

Attention ladies (and gents) with dry skin, you’re going to love this! Today I’m going to tell you about my new favorite beauty product: Gamila Secret Face Oil. Face oils are one of my favorite skin care products, since my skin is super dry. I heard this is one of the best face oils available, so I was super excited when I got the chance to test this product and it didn’t disappoint me!

Unlike other face oils this one doesn’t feel greasy. This might sound odd for an oil, but it’s the truth. I think it is because your skin really soaks it up, so it doesn’t keep laying on top of your face making you shine like a diamond. This probably is the reason why it’s also claimed to be suitable for oily skin types. The oil consist of 100% natural ingredients making it also a good choice for sensitive skin types. My skin can be quite sensitive as well, since it’s so thin because of medicine (I take roaccutane medicine to fight acne) and some skincare products do sting a bit. This oil doesn’t sting at all. The oil can be applied in the morning and in the evening in stead of or in combination with day and night cream. I usually first apply the oil and a cream afterwards for optimal hydration. I can really tell the difference between using and not using the oil. I notice that when I don’t use the oil my skin gets drier throughout the day resulting in my make up starting to look very strange. If I do use the oil my make up looks good for a much longer time, which means my face keeps hydrated for a much longer time.

So for all the dry skinned girls out there: Try Gamila Secret Face Oil! It does come with a price though, 71,90 euros, but to me it’s worth it. Besides you only need a little bit to cover your whole face, so it’s quite an efficient product. Available here!

Oh, and one last tip: If you’ve got very dry lips as well, you should also try it on your lips. It works better than lip balms!

[dutch]

Dames (en heren) met droge huidjes opgelet, jullie gaan dit fantastisch vinden! Vandaag ga ik jullie namelijk vertellen over mijn nieuwe favoriete beauty product: Gamila Secret Face Oil. Gezichtsoliën zijn één van mijn favoriete gezichtsverzorgingsproducten, aangezien mijn huid superdroog is. Ik had gehoord dat dit één van de beste gezichtsoliën op de markt is, dus ik was superblij toen ik de kans kreeg om dit product te testen en het stelde me allesbehalve teleur!

In tegenstelling tot andere gezichtsolien voelt deze niet vettig aan. Dit klinkt misschien niet logisch voor een olie, maar het is de waarheid. Ik denk dat dit komt omdat je gezicht het echt opzuigt zodat het niet bovenop je gezicht blijft liggen en je gezicht laat glimmen als een biljartbal. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom het ook geschikt zou zijn voor vette huidtypen. De olie bestaat bovendien voor 100% uit natuurlijke ingredienten wat ervoor zorgt dat het ook een geschikte keuze is voor gevoelige huidtypen. Mijn huid kan ook best wel gevoelig zijn, aangezien het zo dun is vanwege medicijnen (ik slik het medicijn roaccutane tegen acne) en sommige gezichtsverzorgingsproducten prikken wel een beetje. Deze olie prikt totaal niet! De olie kan je ‘s ochtend en ‘s avonds in plaats van of in combinatie met dag- en nachtcrème gebruiken. Ik breng meestal eerst de olie aan en daarna een crème voor optimale hydratatie. Ik kan echt het verschil zien wanneer ik wel of niet de olie gebruik. Ik merk namelijk dat wanneer ik de olie niet gebruik mijn gezicht naarmate de dag vordert droger wordt met als gevolg dat mijn make-up er ook heel raar uit gaat zien. Als ik wel de olie gebruik blijft mijn make-up er echter veel langer mooi uitzien, wat dus betekent dat mijn gezicht langer gehydrateerd blijft.

Dus aan alle meiden met droge huidjes: Probeer Gamila Secret Face Oil! Er hangt wel een prijskaartje aan, 71,90 euro, maar wat mij betreft is het ‘t waard. Bovendien heb je maar een klein beetje nodig om je hele gezicht te bedekken. Hier verkijgbaar.

O, en een laatste tip: Als je ook zo’n last hebt van droge lippen, zou je het ook op je lippen moeten proberen. Het werkt beter dan lippenbalsems!

Follow on Bloglovin

2 comments