BEAUTY / MUA MEGA VOLUME MASCARA

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review mua mega volume mascara

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review mua mega volume mascara swatch before lashes

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review mua mega volume mascara swatch after lashesPhoto 1: MUA Mega Volume Mascara, Photo 2: Before applying mascara, Photo 3: After applying mascara

[english]

Oh, I’m so very happy with the MUA Mega Volume MAscara! I heard that a lot of women swear by this mascara, but I couldn’t believe it because of the price, since this mascara costs only 4,99 euros for 7 ml! “This can’t be much special”, I thought by myself. Man, was I wrong! I was hooked after the first time I used it. This mascara indeed gives mega volume without having to apply a lot of layers. On the last photo I wear only three layers and you see this mascara really gives my lashes a lot of volume without chunks. Yes, this is my new favorite mascara and it costs only 4,99 euros!

The brand MUA (Makeup Academy) is sold at selected Kruidvat stores, but also online.

[dutch]

O, wat ben ik blij met de MUA Mega Volume Mascara! Ik had gehoord dat veel vrouwen zweren bij deze mascara, maar ik kon het vanwege de prijs maar nauwelijks geloven. Deze mascara kost namelijk slechts 4,99 euro voor 7 ml! “Dat kan niet veel soeps zijn”, dacht ik bij mezelf. Ik had het helemaal fout, want al na het eerste gebruik was ik om. Deze mascara geeft namelijk echt megaveel volume zonder dat je daarvoor veel laagjes hoeft aan te brengen. Op de laatste foto draag ik slechts drie laagjes en zoals je ziet geeft deze mascara mijn wimpers echt veel volume zónder klontjes. Jup, dit is mijn nieuwe favoriete mascara en dat voor maar 4,99 euro!

Het merk MUA (Makeup Academy) wordt verkocht bij geselecteerde Kruidvat filialen, maar ook online.

Follow on Bloglovin

2 comments