FOOD / WATERMELON SALAD WITH RED ONION, SERRANO HAM, FETA, MINT & BASIL

RED REIDING HOOD: FOOD BLOGGER RECIPE WATERMELON SALAD WITH RED ONION, SERRANO HAM, FETA, MINT & BASIL

[english]

It’s supposed to be a super warm day in the Netherlands today; perfect watermelon weather! A watermelon is delicious just as it is, but even more yummy and even suitable as a meal is a good watermelon salad. Today I’m sharing my favorite watermelon salade recipe with you: Watermelon with red onion, serrano ham, feta, mint and basil. All you have to do is gather as much as you want of each ingredient and mix it together in a bowl. Done! Easy, healthy and extremely delicious!

PSI’m so proud of my hard working boyfriend who made it to the sprout top 25 under 25 list for young entrepreneurs! It would mean a lot to him and me if you would vote for him by hitting the like button here! It will take you less than five seconds and could really make a difference for him! Thank you so much! <3

[dutch]

Het belooft vandaag een superwarme dag te worden; perfect watermeloenweer! Natuurlijk is een losse watermeloen ook erg lekker, maar nog lekkerder en zelfs geschikt als maaltijd is een goede watermeloensalade. Vandaag deel ik mijn favoriete watermeloensalade recept met jullie: Watermeloen met rode ui, serranoham, feta, munt en basilicum. Alles wat je hoeft te doen is van alle ingrediënten zoveel als je wil in een kom door elkaar husselen en klaar! Makkelijk, gezond en onwijs lekker!

PS: Ik ben zo trots op mijn hardwereknde vriend wie het heeft geschopt tot de sprout top 25 onder de 25 lijst voor jonge ondernemers! Het zou heel veel betekenen voor zowel hem als ik als je even op hem zou willen stemmen door hier op de like knop te klikken. Het zal slechts een paar seconden van je tijd in beslag nemen, maar voor hem echt het verschil kunnen maken! Alvast heel erg bedankt! <3

Follow on Bloglovin

3 comments