GIVEAWAY / DEMAK’UP DETOX CHALLENGE

RED REIDING HOOD: Beauty blogger Demake'Up Detox Challenge box

RED REIDING HOOD: Beauty blogger Demake'Up Detox Challenge box

RED REIDING HOOD: Beauty blogger Demake'Up Detox Challenge

[english]

Sorry, this giveaway is for Dutchies only!

[dutch]

Toen Demak’Up mij vroeg of ik mee wou doen met hun Detox Challenge twijfelde ik geen moment. Mijn lastige droge huid kan namelijk vast wel een Detox gebruiken!

Om de Challenge perfect uit te kunnen voeren heb ik van Demak’Up een Detox Challenge Box ontvangen met daarin grote en kleine watjes, make-up reiniger doekjes, oog make-up reiniger wattenschijfjes met lotion, reinigingslotion voor de ogen en organic detox infusion thee van Clipper. Ik ben ontzettend tevreden over de producten, vooral over de wattenschijfjes met lotion, die het leven echt een stuk makkelijker maken. Ik gebruikte hiervoor altijd hele goedkope make-up reiniger doekjes die ik ook voor mijn gezicht gebruikte. Om alle make-up van mijn ogen te krijgen moest ik behoorlijk hard wrijven, wat geen prettig gevoel is en ook nog eens voor kraaienpootjes kan zorgen. O, nee! Met deze wattenschijfjes met lotion is mijn oog make-up echter binnen een mum van tijd verwijderd. Ideaal!

Ik ben nog maar net bezig met de Detox Challenge, maar ik moedig jullie graag aan om met mij mee te doen ! Ook als je geen make-up draagt is het belangrijk om te detoxen, vanwege vervuiling van buitenaf door bijvoorbeeld uitlaatgassen en het gewoonweg aanraken van je gezicht. De Detox Challenge vind je hier en bestaat uit 10 dagen waarin je elke dag een ‘opdracht’ krijgt. Voorbeelden van deze opdrachten zijn je gezicht scrubben, een zelfgemaakt masker opdoen en jezelf een bindweefselmassage geven. Geen idee hoe je deze opdrachten allemaal uit moet voeren? Geen probleem, bij elke stap vind je op de website een filmpje waarin alles goed wordt uitgelegd. In het filmpje bovenaan deze pagina zie je bijvoorbeeld hoe je heel eenvoudig van koffie en olijfolie een scrub maakt. Ik heb ‘m al geprobeerd en het is echt een aanrader, vooral als je een droge huid hebt, de olijfolie werkt namelijk hydraterend.

GIVEAWAY!
Om je op weg te helpen met de Detox Challenge geef ik één Demak’Up Detox Challenge Box weg! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je abonneren op mijn YouTube kanaal en/of mijn Facebookpagina liken en hieronder een reactie achterlaten met je e-mailadres zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt. Meedoen kan tot en met dinsdag 23 juni! Veel succes!

Follow on Bloglovin

15 comments