LIPTON ICE TEA | LIVE THE BRIGHTSIDE

[english]

According to Lipton Ice Tea you have a chance to make your life a bit more fun everyday and I think they’re totally right! You can do this by for example baking a yummy pie or have drinks with your best friend, but you can also think of a more original idea like the guy in this video. Frank wanted to slide off the stairs with a mattress for old times sake. Lipton Ice Tea helped him to make this plan come true, but they wanted it to be even better than before: Frank decided he wanted to set the world record fro sliding off stairs. By watching the video I think he did it, he slided off a 250 meter long stairs! It looks really cool, I want to do it as well!

Lipton Ice Tea wants you help you and me with making your life a bit more fun, there motto is ‘Live the Brightside’ for a reason. So do you have a cool plan as well? Share yours on liptonlivethebrighside.nl (and of course in the comments below, because I’m dying to know your plan) and Lipton Ice Tea might make your plan come true. I for example would love to organize a massive water balloon fight in the city centre of Leeuwarden, so I’m definitely going to give it a shot!

[dutch]

Volgens Lipton Ice Tea heb je elke dag de kans om je leven een beetje leuker te maken en ik vind dat ze daar helemaal gelijk in hebben. Dit kan door bijvoorbeeld een lekkere taart te bakken of een terassje te pakken met je beste vriendin, maar je kan het ook origineler aanpakken zoals de jongen in deze video. Frank wilde weer eens ouderwets met een matras van de trap afglijden. Lipton Ice Tea hielp hem hierbij, maar ze pakten het grootser aan dan vroeger: Frank wilde het wereldrecord trapglijden vestigen. Aan het filmpje te zien is dat hem gelukt, hij gleed van een 250 meter lange trap af! Het ziet er echt heel tof uit, ik wil ook!

Lipton Ice Tea wil jou en mij ook meehelpen je leven een beetje leuker te maken, hun motto is natuurlijk niet voor niets ‘Live the Brightside‘. Dus heb jij ook een tof plan? Deel ‘m dan op liptonlivethebrightside.nl (en natuurlijk in de reacties hieronder, want ik ben heel nieuwsgierig) en wie weet maakt Lipton Ice Tea jouw plan ook waar! Het lijkt mij heel tof om een groot waterballonengevecht te organiseren in de binnenstad van Leeuwarden, dus ik ga zeker een kansje wagen!

Follow on Bloglovin