OUTFIT / 20062015

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing culottes forever 21 leather jacket pointy heels omoda pumps outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing omoda pumps outfit culottes turtleneck crop top

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing omoda pumps guess heels crop top outfit details

[english]

The weather in the Netherlands has been so annoying lately: Not warm, but not cold either. Try to dress for that! This is one of my attempts: Semi bare legs, but covered arms. Although I like this outfit, I really hope jackets are going to be too hot soon. Bring the sun!

[dutch]

Wat is het toch vervelend weer in Nederland de laatste tijd: Niet warm, maar ook niet koud. Probeer je daar maar eens fatsoenlijk op te kleden. Dit is één van mijn pogingen: Semi-blote benen, maar bedekte armen. Hoewel ik het een leuke outfit vind, hoop ik toch echt snel dat jassen te warm gaan worden. Bring the sun!

WHAT I’M WEARING
Culottes: Forever21 (HERE)
Crop top: Forever21 (old, but similar HERE and HERE)
Leather jacket: H&M (old, but similar HERE and HERE)
Heels: Guess (on sale HERE)

[show_shopthepost_widget id=”812101″]

Follow on Bloglovin