OUTFIT / DUNGAREES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim dungarees overalls outfit omoda brogues

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim overalls outfit dungarees omoda shoes

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing denim dungarees overalls outfit details omoda shoes

[english]

There they are again: The dungarees! I find it such a relaxed garment for summer!
Off-topic: I’m so proud of my hard working boyfriend who made it to the sprout top 25 under 25 list for young entrepreneurs! It would mean a lot to him and me if you would vote for him by hitting the like button here! It will take you less than five seconds and could really make a difference for him! Thank you so much!

[dutch]

Daar is ie weer: De tuinbroek! Ik vind gewoon het zo’n relaxed kledingstuk voor de zomer!
Even off-topic: Ik ben zo trots op mijn hardwereknde vriend wie het heeft geschopt tot de sprout top 25 onder de 25 lijst voor jonge ondernemers! Het zou heel veel betekenen voor zowel hem als ik als je even op hem zou willen stemmen door hier op de like knop te klikken. Het zal slechts een paar seconden van je tijd in beslag nemen, maar voor hem echt het verschil kunnen maken! Alvast heel erg bedankt!

WHAT I’M WEARING
Dungarees: The Sting (old, but similar HERE and HERE)
T-shirt: The Sting (old, but similar HERE and HERE)
Shoes: Omoda (HERE)
Bag: Glambag.nl (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”792311″]

Follow on Bloglovin