OUTFIT / THIS IS SPARTA

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing brown leather roman sandals knee high gladiator shoes high waist shorts outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather gladiator sandals roman lace up shoes mango top outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing knit top vest mango high waisted linen shorts H&M cross body bag outfit details

[english]

These roman sandals remind me of Gerard Butler’s famous 300 phrase: ‘THIS IS SPARTA!’. They’re ancient style sandals in a modern way. I really love them! I should probably avoid the sun when wearing these though, because of the funny tan lines ;)

Off-topic: I’m so proud of my hard working boyfriend who made it to the sprout top 25 under 25 list for young entrepreneurs! It would mean a lot to him and me if you would vote for him by hitting the like button here! It will take you less than five seconds and could really make a difference for him! Thank you so much!

[dutch]

Deze Romeinse sandalen doen me denken aan Gerard Butlers beroemde 300 uitspraak: ‘THIS IS SPARTA!’ Het zijn antieke stijl sandalen in een modern jasje. Ik vind ze geweldig! Ik zal waarschijnlijk echter wel de zon moeten vermijden als ik ze draag, vandaag de grappige tan lines ;)

Even off-topic: Ik ben zo trots op mijn hardwerkende vriend wie het heeft geschopt tot de sprout top 25 onder de 25 lijst voor jonge ondernemers! Het zou heel veel betekenen voor zowel hem als ik als je even op hem zou willen stemmen door hier op de like knop te klikken. Het zal slechts een paar seconden van je tijd in beslag nemen, maar voor hem echt het verschil kunnen maken! Alvast heel erg bedankt!

WHAT I’M WEARING
Shorts: H&M (similar HERE and HERE)
Top: Mango (HERE)
Shoes: Sacha schoenen online
Bag: Glambag.nl (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”797321″]

Follow on Bloglovin

5 comments