VLOG #25 | HUNTING FOR CACTI AT THE LIDL

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=fQF9zRqPL_s&feature=youtu.be[/fve]

[english]

It’s Sunday, which means it’s time to show you what I’ve been up to this past week. I hunted for cacti at the Lidl, visited the new ice rink in my hometown, reserved a kitten, saw the last episode of Game Of Thrones, won a school assignment, petted a hedgehog, bought new bikini tips at Hunkemöller and received some cool packages.

If you liked this video I would really appreciate it if you could give me a ‘thumbs up’ and if you would subscribe to my YouTube channel. Thank you!

[dutch]

Het is zondag, wat betekent dat het tijd is om jullie te laten zien wat mij de afgelopen week heeft bezig gehouden. Ik ging op cactusjacht bij de Lidl, bezocht de nieuwe ijshal in Leeuwarden, reserveerde een kitten, zag de laatste aflevering van Game of Thrones, won een schoolopdracht, aaide een egeltje, kocht nieuwe bikinitopjes bij de Hunkemöller en ontving een aantal gave pakketjes.

Als je dit een leuk filmpje vond zou ik het enorm waarderen als jullie mij een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven en als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube channel. Bedankt!

Follow on Bloglovin

1 comment