VLOG WEEK 23 / TROPICAL WEATHER, FRISIAN STREET FESTIVAL, OPENING PACKAGES & MORE

[fve]http://youtu.be/jNhGD8XBQGw[/fve]

[english]

It’s Sunday, which means it’s time to show you what I’ve been up to this past week. We experienced amazing sometimes tropical weather last week, which you’ll also get to see in my vlog. You’ll also see some shots of the Frisian street festival and I’ll show you what’s inside a couple of packages which I received. Next to that I tell you I’m so bummed by the fact that I can’t receive E! Channel anymore and I also share my new favorite website with you: kortingisleuk.nl! Have fun watching!

If you liked this video I would really appreciate it if you could give me a ‘thumbs up’ and if you would subscribe to my YouTube channel. Thank you!

[dutch]

Het is zondag, wat betekent dat het tijd is om jullie te laten zien wat mij de afgelopen week heeft bezig gehouden. We hebben vorige week, zoals jullie ongetwijfeld niet ontgaan is, tropische temperaturen ervaren vorige week, wat je ook terug ziet in mijn vlog. Ook zie je een paar vlugge beelden van het Fries straatfestival en laat ik jullie de inhoud zien van een aantal pakketjes die ik heb gekregen. Daarnaast vertel ik dat ik ervan baal dat ik geen E! Channel meer kan ontvangen en deel ik mijn nieuwe favoriete website met jullie: kortingisleuk.nl! Veel kijkplezier!

Als je dit een leuk filmpje vond zou ik het enorm waarderen als jullie mij een ‘duimpje omhoog’ zouden willen geven en als jullie je zouden willen abonneren op mijn YouTube channel. Bedankt!

Follow on Bloglovin

2 comments