BEACH BAG MUSTHAVES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit weekend is het weer zover, we trekken weer massaal richting de kust om onze alledaagse zorgen een dagje te vergeten en lekker te ontspannen in de warme zon. Om alles uit je dag te halen, is het goed om van tevoren te bedenken wat je allemaal meeneemt. Zorg daarom dat je in ieder geval de volgende musthaves in je beach bag hebt zitten.

Smeren, smeren, smeren!
We weten allemaal dat het moet, maar je goed insmeren tijdens het zonnen blijft toch altijd een struikelpuntje. Want hoe vaak moet je je nou precies insmeren en wordt je nog wel bruin als je teveel opsmeert? Een zonnefactor werkt maar twee uur lang optimaal. Zorg daarom dat je jezelf in ieder geval om de twee uur insmeert. Tijdens een stranddag is een goede waterproef zonnebrandcrème een must, zodat je niet na elke zwembeurt opnieuw moet smeren. In het water heb je door de verkoeling minder snel door dat je verbrandt, waardoor het ineens heel snel kan gaan!

Behoud je spullen
Een minpuntje aan het strand is dat je niet continue je kostbare spullen in de gaten kunt houden. Je loopt nou eenmaal af en toe even het water in voor verkoeling of naar een beach club voor een ijsje. Zorg daarom dat je niet teveel diefstalgevoelige spullen meeneemt. Laat bijvoorbeeld je portemonnee thuis en berg je pasjes en briefgeld op in een sok of leeg zonnebrandcrème flesje. Mocht er een dief in jouw tas gluren, dan vallen je kostbaarheden in ieder geval een stuk minder op.

Onmisbaar apparaat
Het mag dan kostbaar zijn, je telefoon en misschien zelfs je tablet neem je natuurlijk gewoon mee. Hoe moet je anders foto’s maken, series kijken, muziek luisteren of kijken hoe laat het is? Zorg daarom dat je apparaten goed beschermd zijn tegen de warmte en het zand door middel van een stevige iPad Mini 3 hoes. Kies voor een exemplaar met standaard, zodat je je apparaat neer kunt zetten. Dan krijg je ook geen pijnlijke armen van het vasthouden. Om het de hele dag uit te houden is het wel zo lekker als je genoeg muziek en filmpjes op je telefoon hebt staan. Stop daarom van tevoren eenSD kaart in je toestel, dan kom je straks niks tekort.

Beach wear
Op het strand wil je er uiteraard fashionable uitzien. Doe daarom mee met de bikinitrends van deze zomer, er is meer dan genoeg keuze. Ga voor de seventies look met franjes, streepjes, stipjes en felle kleurtjes. Ook de high-waste slip met strapless bikinitop is weer helemaal terug van weggeweest. Ideaal als je een wat voller figuur hebt. Een andere bikinitrend waar je deze zomer niet omheen kunt is de black lined bikini. Een fel gekleurde bikini, afgewerkt met grafische zwarte lijnen. Maak je look compleet door je accessoires te matchen met je bikini, zoals een vrolijke beach bag, hippe ronde zonnebril of felgekleurd LG Spirit hoesjeom je kostbare smartphone mee te beschermen tegen zandkorrels (die gaan nou eenmaal overal tussen zitten).

Welke items zijn volgens jou onmisbaar in je strandtas tijdens een dagje zonnen?

6 comments