BEAUTY / BOURJOIS ROUGE EDITION VELVET LIPSTICK

RED REIDING HOOD: Beauty blogger swatch bourjois rouge edition velvet nude-ist review lipstick

RED REIDING HOOD: Beauty blogger swatch bourjois rouge edition velvet nude-ist review lipstick

RED REIDING HOOD: Beauty blogger swatch bourjois rouge edition velvet nude-ist review lipstick full face look make up

 

[english]

Yep, these photos are made quite a while ago as you can see by my hair, but I just had to share this lipstick with you. The Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick in the color 07 Nude-ist is one of my favorite lipsticks at the moment. The packaging and application actually make it look more like a lipgloss. You apply it with the applicator and it will first look wet like a lipgloss, but it will dry up and look like a lipstick. Very unique! And you know what, it doesn’t dry out your lips as badly as other lipsticks do. From the photos you can tell my lips look a bit dry though, but for me this actually looks incredible. Like you might already know by now I’m on medication which horribly dries out my lips, so that’s why. Another reason why I love to wear this lipstick is because it’s super long lasting. This is very convenient when you like me hate reapplying your lipstick ;)

Did you already try this lipstick?

[dutch]

Jep, deze foto’s zijn zoals je aan mijn haar kan zien een tijdje geleden gemaakt, maar ik moest deze lippenstift toch nog even met jullie delen! De Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick in de kleur 07 Nude-ist is namelijk op het moment één van mijn favoriete lippenstiften. De verpakking en applicatie lijkt eigenlijk meer op een lipgloss. Je brengt ‘m namelijk met de applicator aan en hij zal er eerst nat uitzien zoals een lipgloss, maar hij droogt op als een lippenstift. Heel bijzonder! En weet je wat, het droogt je lippen ook niet enorm uit, zoals heel veel andere lippenstiften dat wel doen. Op de foto’s zie je dat mijn lippen er wel een beetje droog uitzien, maar voor mijn doen ziet dit er nog fantastisch uit. Zoals jullie inmiddels waarschijnlijk wel weten zit ik namelijk aan een medicijn welke mijn lippen vreselijk uitdroogt, dus vandaar. Een andere reden waarom ik deze lippenstift graag draag is omdat ie zo lang blijft zitten. Wel zo handig als je net als ik een hekel hebt aan het heraanbrengen van je lippenstift ;)

Hebben jullie deze lippenstift al geprobeerd?

Follow on Bloglovin

11 comments