HOME / NEW ART ON THE WALL + GIVEAWAY

RED REIDING HOOD: Nederlands fotomuseum Cas Oorthuys Parijs foto interior home Macédes Ella hoekbank

RED REIDING HOOD: Nederlands fotomuseum Cas Oorthuys Parijs foto interior home ikea fish pillow vis kussen

RED REIDING HOOD: Nederlands fotomuseum Cas Oorthuys Parijs foto interior home art wall

RED REIDING HOOD: Nederlands fotomuseum Cas Oorthuys Parijs foto interior home art

[english]

Finally there’s something hanging on our wall and not just anything: A beautiful photo from foggy Paris shot by photographer Cas Oorthuys from the collection of the Dutch Photomuseum. From the many collectionphotos the museum made a selection which is on sale as a digital print. I really think this is a great addition to my interior! Take a look at the webshop of the Dutch Photomuseum to see if there’s something you like!

The giveaway is for Dutchies only, sorry! Better luck next time ;)

[dutch]

Hè hè, eindelijk hangt er iets aan de muur en niet zomaar iets: Een prachtige foto van mistig Parijs gemaakt door fotograaf Cas Oorthuys uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum. Uit de vele collectiefoto’s heeft het museum een selectie gemaakt die te koop is als digitale afruk geprint op hoogwaardig en duurzaam fotopapier. Ik vind dit echt een aanwinst in mijn interieur!

WINACTIE
Neem eens een kijkje op de webshop van het Nederlands Fotomuseum om te zien of er iets moois voor jou bijzit! Zo ja, doe dan mee aan deze giveaway om een fotoprint ten waarde van €100,- te winnen! Het enige wat je hoeft te doen is mijn facebook page te liken en een reactie hieronder achter te laten met een manier waarop ik je kan contacteren (bijvoorbeeld je e-mailadres) indien je de gelukkige winnaar bent! Meedoen kan tot en met donderdag 23 juli!

Succes!

Follow on Bloglovin

14 comments

 1. Lisa Douma

  Supermooie foto en heel erg leuke give away. Ik doe mee! Ik hoop dat je me zo kan contacten mocht ik gewonnen hebben.

  Verder superleuke blog, ga vooral zo door!

  Groetjes Lisa

 2. Natasja

  Staat superleuk bij je inrichting (wel een beetje jammer dat hij niet net iets groter is). Lief dat je ook een print mag weggeven :)

 3. Lysanne

  Die foto past echt perfect bij jullie interieur! Op de site zag ik ook al een aantal die maar al te welkom zijn in mijn kamer. Ik maak daarom graag kans :)

 4. Britt

  Die foto staat mooi in je interieur, en wat een prachtige foto’s staan ertussen, zal nog een flinke opgave worden om er maar eentje uit te zoeken. Ik doe daarom graag mee, mijn email is brittvanommeren@gmail.com

  Liefs, Britt

 5. Martje Boselie

  Wat leuk! Staat erg mooi. Mijn vriend en ik zijn ook druk bezig met klussen in ons nieuwe appartement en zo’n mooie foto zou prachtig boven onze bank hangen. Ik doe graag mee!

  Liefs, Martje
  martjeboselie@hotmail.nl

 6. Het maakt je woonkamer inderdaad net iets anders! Ik doe heel graag mee! Ik denk dat zo’n foto heel erg leuk staat bij ons toilet (klinkt raar, maar het is toch een plekje waar iedereen komt en waar hij dus opvalt!) Mijn mailadres is: info@judith-huls.nl XO