HOME / NEW ART ON THE WALL + GIVEAWAY

RED REIDING HOOD: Nederlands fotomuseum Cas Oorthuys Parijs foto interior home Macédes Ella hoekbank

RED REIDING HOOD: Nederlands fotomuseum Cas Oorthuys Parijs foto interior home ikea fish pillow vis kussen

RED REIDING HOOD: Nederlands fotomuseum Cas Oorthuys Parijs foto interior home art wall

RED REIDING HOOD: Nederlands fotomuseum Cas Oorthuys Parijs foto interior home art

[english]

Finally there’s something hanging on our wall and not just anything: A beautiful photo from foggy Paris shot by photographer Cas Oorthuys from the collection of the Dutch Photomuseum. From the many collectionphotos the museum made a selection which is on sale as a digital print. I really think this is a great addition to my interior! Take a look at the webshop of the Dutch Photomuseum to see if there’s something you like!

The giveaway is for Dutchies only, sorry! Better luck next time ;)

[dutch]

Hè hè, eindelijk hangt er iets aan de muur en niet zomaar iets: Een prachtige foto van mistig Parijs gemaakt door fotograaf Cas Oorthuys uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum. Uit de vele collectiefoto’s heeft het museum een selectie gemaakt die te koop is als digitale afruk geprint op hoogwaardig en duurzaam fotopapier. Ik vind dit echt een aanwinst in mijn interieur!

WINACTIE
Neem eens een kijkje op de webshop van het Nederlands Fotomuseum om te zien of er iets moois voor jou bijzit! Zo ja, doe dan mee aan deze giveaway om een fotoprint ten waarde van €100,- te winnen! Het enige wat je hoeft te doen is mijn facebook page te liken en een reactie hieronder achter te laten met een manier waarop ik je kan contacteren (bijvoorbeeld je e-mailadres) indien je de gelukkige winnaar bent! Meedoen kan tot en met donderdag 23 juli!

Succes!

Follow on Bloglovin

14 comments