I’M A VODAFONE FASHION REPORTER!

RED REIDING HOOD: Vodafone Fashion LAB fashion reporter periscope twitter #powertothefashionlovers

[english]

Amsterdam Fashion Week is in full swing and I’m so proud to tell you that I’m a Vodafone Fashion Reporter, a great honor! Five influencers, me included, will be livestreaming the Vodafone Fashion LAB shows and backstage ins & outs using the Vodafone 4G network. We will make this happen using the app Periscope, which basically allows us to vlog live. Viewers can leave comments which we will see pop up on our screens allowing us to react immediately. You can also give hearts when you see something you like. This way you, being the viewers, can guide the show and therefore it will feel like you are there with me. So it’s going to be very interactive and personal. Awesome, right?

For five days, starting today July 9th until Monday July 13th, every day another influencer will be in control and provide the livestream. Today Carolien Spoor from Amayzine will kick off and on Monday I will close with the Alexndra Frida show at 4 o’clock and the Franzel Amsterdam show at 7 o’clock. I’m so excited and of course I hope you will al watch and join the conversation. So make sure to follow Vodafone on Periscope and Twitter via @VodafoneNL! Also use #powertothefashionlovers on instagram and twitter to presents requests.

Something more about Vodafone Fashion LAB: Fashion LAB is a collaboration with the Amsterdam Fashion Week where young talent and innovation gets encouraged and reinforced. This way Vodafone gives young designers the opportunity to take the first steps in their professional fashion career and realize their ultimate dream; becoming a famous fashion designer! I think this is a very good initiative from Vodafone. I’m very curious!

See you Monday on the livestream? ;)

[dutch]

Amsterdam Fashion Week is in volle gang en met trots mag ik jullie vertellen dat ik een Vodafone Fashion Reporter ben, een hele grote eer! Vijf influencers, waaronder ik dus, gaan via het Vodafone 4G netwerk de Vodafone Fashion LAB shows en backstage ins & outs livestreamen. Dit gaan we doen door middel van de app Periscope, waarmee we als het ware live kunnen vloggen. Kijkers kunnen reacties geven die we in beeld zien verschijnen en waarop we dus meteen kunnen reageren. Ook kan je hartjes geven wanneer je iets ziet wat je leuk vindt. Zo kunnen jullie als kijkers dus zelf de show sturen en voelt het alsof jullie er zelf bij zijn. Het wordt dus heel interactief en persoonlijk. Gaaf, toch?

Vijf dagen lang, vanaf vandaag 9 juli tot en met maandag 13 juli, zal elke dag een andere influencer de touwtjes in handen nemen en de livestream verzorgen. Vandaag trapt Carolien Spoor van Amayzine af en maandag sluit ik af met om 14:00 uur de show van Alexandra Frida en om 19:00 uur Franzel Amsterdam. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal gaan kijken en meepraten. Zorg dus dat je Vodafone volgt op Periscope en Twitter via @VodafoneNL! Gebruik ook #powertothefashionlovers op instagram en twitter om verzoekjes in te dienen.

Nog even over Vodafone Fashion LAB: Fashion LAB is een samenwerking met de Amsterdam Fashion Week waarbij jong talent en innovatie wordt aangemoedigd en versterkt. Zo stelt Vodafone jonge designers in staat de eerste stappen te nemen in hun professionele fashion carrière en hun ultieme droom te realiseren; het worden van een bekende fashion designer! Een heel goed initiatief van Vodafone vind ik. Ik ben heel benieuwd!

Tot maandag op de livestream? ;)

Follow on Bloglovin

12 comments