NEW BIKINIS FOR VACATION

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Hunkemöller bikini top ketting

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Hunkemöller bikini top

[english]

Aaah, only two days to go until I will go to the South of France where I will spend two weeks. I’m very much looking forward to it! I bought tow new bikinis to rock in France at Hunkemöller, my favorite shop for swimwear and lingerie. I got a chic black one with a necklace and a plaufyl aubergine one. I can’t wait until I can walk around wearing these beauties at the campsite ;)

[dutch]

Aaah, over twee dagen ga ik op vakantie naar Zuid-Frankrijk waar ik twee weken zal verblijven. Ik heb er zo ontzettend veel zin in! Speciaal voor de vakantie heb ik twee nieuwe bikini tops gehaald bij Hunkemöller, mijn favoriete winkel voor badmode en lingerie. Ik kocht een chique zwarte met een ketting en een vrolijke aubergine kleurige. Ik kan niet wachten totdat ik erin kan paraderen op de camping ;)

Follow on Bloglovin

2 comments