NEW / FURKENSTOCKS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fur shearling lined birkenstocks sandals slides birkenstock furkenstocks céline

 

Birkenstock Arizona – Shop HERE

[english]

Meet my new shearling lined Birkenstock sandals: They’re so ugly that I love them! Although they’re hideous, they’re actually incredibly fashionable. They look alike the well known Céline fur sandals, but for a much cheaper price. But the most important part is the comfiness. It’s a combination of Birkenstocks and UGGs: Heavenly!

[dutch]

Ontmoet mijn nieuwe met Birkenstock sandalen met vacht: Ze zijn zo lelijk dat ik ze geweldig vindt! Ondanks hun afzichtelijkheid zijn ze zelfs erg fashionable. Ze doen enorm denken aan de welbekende Céline fur sandals, maar dan voor een goedkoper prijsje. Maar wat misschien nog wel het belangrijkst is, is de ultieme comfort. Het is een combinatie van Birkenstocks en UGGs: Hemels!

Follow on Bloglovin

5 comments